Luk

Ny Fredericia-midt har vænnet sig niveauet

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Ny Fredericia-midt har vænnet sig niveauet
Foto: Michael Nielsen

Infoboks

FC Fredericia - Fremad Amager
NordicBet Liga (22/09)
bet365 1,85 3,80 3,80
NordicBet 1,88 3,70 3,80
Oddset 1,85 3,60 4,10

Efter sit skifte til FC Fredericia har den tidligere Aarhus Fremad-spiller Mathias Nygaard efterhånden vænnet sig til niveauet.

Mathias Nygaard skiftede denne sommer Aarhus Fremad ud med FC Fredericia.

Dermed trådte han også et skridt op ad rangstigen fra 2. division til 1. division. Det har været en lille omvæltning for den 24-årige midtbanespiller – men det begynder at hjælpe på det.

- I Aarhus Fremad havde vi fire træningspas om ugen, så der har været lidt mere her i Fredericia. Man kan godt mærke på kroppen, at man lige skal vænne sig til at træne om formiddagen fremfor at træne om aftenen.

- Vi har flere træningspas og kortere tid til at restituere mellem passene. Det har været noget, som man lige skulle vænne sig til, omkring 14 dages tid, men nu er det bare hverdag, siger Nygaard til FC Fredericias hjemmeside.

Mathias Nygaard har fået indhop i fire 1. divisionskampe, mens han har spillet fuld tid i to pokalkampe hidtil i sæsonen.

Han har vist hæderligt niveau, og han håber på, at det er nok til en ny aftale i FC Fredericia.

- I første omgang håber jeg, at vi skal forlænge samarbejdet her til jul. Så håber jeg, at jeg kan komme ind og blive en fast del af holdet og komme ind og bidrage med mere end bare at skulle være indhopper.

- Jeg er også skiftet til Fredericia på grund af mine egne ambitioner. Dem tror og håber jeg på, at Fredericia kan være med til at opfylde, siger Nygaard.

Nygaard kan få mere spilletid, når FC Fredericia fredag møder Skive IK.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september