Luk

Ny Fremad A-ejer spår udskiftninger i januar

| NordicBet Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Der kommer til at ske udskiftninger og tilpasninger over vinteren hos Fremad Amager, spår Josh Wallace, der er ny ejer i spidsen for klubben. 

Mandag skiftede ejerskabet af Fremad Amager hænder, da en investorgruppe ved navn Fremad Amager USA anført af tech-millionæren Josh Wallace købte 100 procent af aktierne fra SCP Waterfront. 

Det glæder den nye investor sig over, og han går til opgangen med respekt for, hvilket lokalområde han er blevet en del af. 

- Det er for mig personligt og investorgruppen som helhed en rigtig stor dag, og jeg er meget spændt på fremtiden. Jeg har været i løbende dialog med klubben i flere måneder, og har derfor kunne følge med på tæt hold. På trods af sportslig nedgang og store udfordringer i indeværende sæson, har jeg ikke været i tvivl om at fastholde interessen.

- Jeg har gennemgået klubbens rejse de sidste mange år og har derfor fået et godt indblik i, hvordan klubben er blevet styret både kommercielt og sportsligt. Jeg ved allerede nu, at det at være Ama’rkaner er et statement i sig selv.

- Jeg har derudover lært at der er stor forskel på at være fra den ene eller den anden side af broerne. København er en fantastisk storby, men Amager er et stolt lokalmiljø for sig, siger Josh Wallace til klubbens hjemmeside.

Han har i sin research også fået indblik i, hvilken foreningskultur der hersker i Danmark. Han vil derfor heller ikke bare komme og diktere, hvad der skal ske, men lede i samarbejde med den eksisterende ledelse.

- Der er mange loyale fans og samarbejdspartnere, som står op for Fremad Amager – og med tanke på den store modgang, de har oplevet sportsligt i den seneste periode, er det fantastisk med den støtte, de har vist til holdet.

- Jeg har udefra fået et indblik i, hvor mange mennesker der værner om klubben. Jeg skal bruge tiden på at lære endnu mere om den unikke foreningskultur i dansk sport, som har været et emne flere gange undervejs i købsprocessen. Den styrke af sammenholdet vil jeg gøre mig fortjent til at være en del af.

- Jeg kommer ikke som ejer for at diktere, hvordan tingene skal gøres, men sammen med den nuværende ledelse skal vi sætte retningen for de kommende mange år, lyder det fra Josh Wallace.

Under de tidligere ejere blev der talt om Superliga og store investeringer, der skulle hjælpe med at indfri det mål, men sådan bliver det ikke med Fremad Amager USA som ejere. 

I første omgang skal truppen tilpasses i det kommende vindue, så man kan overleve i landets næstbedste række, hvor man overvintrer på sidstepladsen, men med en kamp i hånden.

- Der bliver ikke kastet med store summer, uden der er grundigt belæg for den investering, der skal foretages. I første omgang har vi en spillertrup, hvor den sportslige ledelse skal forberede sig på et transfervindue med udskiftninger og tilpasninger.

- Der er ét mål; Overlevelse i 1. Division. Vi har haft dybdegående samtaler omkring, hvad der skal ske herfra, og hvordan vi skal løfte holdet fra den nuværende situation.

- Jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til at opbygningen af et slagkraftigt fodboldhold med stærke værdier og et udtryk, som Øen kan være stolte af. Sidst men ikke mindst, glæder jeg mig til fodbold i Sundby Idrætspark, forklarer Josh Wallace.

Ifølge bold.dk's oplysninger har Fremad Amager planer om at sige farvel til op imod 10 spillere i den nærmeste fremtid. 


Af Andreas Roesen

12 kommentarer

pendlermilton 19:29          
Kan ikke rigtigt finde noget på ham der Josh Wallace og den grupper der køber Fremad, nogen der ved mere?.
Åh nej..! 19:47          
Man kan da kun håbe det bedste….
VIF2010 20:35          
Et stort tillykke til klubben som er stolt af sine lokale rødder. Nu er det heldigvis amagerkanere, som sætter rammerne.
JGGJ 20:36          
Tja, det kan vel næsten ikke blive værre end det var.
Held og lykke, Sundby.
Fremad Amager på Landsholdet 20:37          
Ja det kan vel ikke blive dårligere. Vi håber at han er til at stole på, og så startes der på en frisk. Bare overlev i år kære fremad.
kimjen 21:26          
It´s All The Same To An American Dane
(Gasolin´ / Gasolin´ - Dan Beck - Mick Moloney)

We´ll take a plane on a rainy day
Seven hours to the U.S.A.
To the land of the red-skinned man
Well, she´s the toast of the mighty town
A blowin´ highway, we´re touchin´ down
Right in the middle of a pourin´ rain
Me mommy-mommy told me not to go
They take your money and cheat you so
But I don´t care and now I´m here
It´s all the same to an American Dane

Oh lordy, we´re gonna really blow
Oh lordy, we´re gonna steal the show
We were born on a burning train
In the middle of a hurricane

We were raised on Presley and new blue jeans
On Coca-Cola and American dreams
And that´s why we´re here today
We´re just a little boodleoodely band
We got rhythm if you wanna dance
And it´s a-goin´ like doobeleeleedoobeeloobeow!
Me mommy-mommy told me not to go
They take your money and cheat you so
But I don´t care and now I´m here
It´s all the same to an American Dane

Oh lordy, you´re gonna die below
Oh lordy, we´re gonna steal the show
We were born on a burning train
In the middle of a hurricane

Me mommy-mommy told me not to go
They take your money and cheat you so
But I don´t care and now I´m here
It´s all the same to an American Dane

Oh lordy, we´re gonna really blow
Oh lordy, we´re gonna steal the show
Oh lordy, you´re gonna die below
And lordy, we´re gonna really blow
We were born on a burning train
In the middle of a hurricane
Mandag 17. januar