Luk

Ny Helsingør-stopper: Har flirtet i flere år

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Lyngby
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 1,90 3,65 3,90
Oddset 1,92 3,65 3,95
bet365 1,83 3,75 4,00

Nicolai Geertsen skiftede fredag til FC Helsingør, og det er ifølge ham selv kulminationen på flere års flirterier. 

Lyngby kunne ikke længere stille spilletid i sigte for 29-årige Nicolai Geertsen, der derfor søgte nye græsgange. 

Dem fandt han hos FC Helsingør, der har tilbudt stopperen en aftale på halvandet år. 

Aftalen opstod dog ikke ud af det blå, hvis man skal tro Geertsen. I pressemeddelelsen, hvor skiftet offentliggøres, fortæller den nu tidligere Lyngby-spiller, at parterne har flirtet længe. 

- Ja, det er jo lidt en flirt der har været i gang over flere år mellem mig og Helsingør, så det er dejligt, at det er faldet på plads. 

- Hvis jeg skal sætte lidt ord på mig selv som spiller, er jeg en duelstærk forsvarsspiller, der altid prøver at spille med hjertet uden på trøjen. Jeg kommer med en masse erfaring og skal være én, som man kan læne sig op ad, og som kan lære fra sig. Jeg har et stærkt vindergen, og jeg vil vinde alle kampe, jeg er med i. 

- Derudover er jeg god til at komme med i feltet og har scoret en del mål i min karriere, bl.a. et par stykker mod FC Helsingør, så jeg skylder måske lidt i den retning. Vi må se, om jeg ikke kan rette op på det i løbet af foråret. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og til at vinde fodboldkampe med FC Helsingør. 

Nicolai Geertsen skiftede i 2018 fra Hillerød til Lyngby, hvor han altså nåede at spille to og et halvt år med 62 kampe og syv mål til følge.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Andreas Roesen
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts