LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ny lejeaftale i Tyrkiet til tidligere FCN-spiller

| 1. Lig | 6 kommentarer
Ny lejeaftale i Tyrkiet til tidligere FCN-spiller
Foto: Bursaspor

Infoboks

Bursaspor - Akhisar Belediyespor
Superlig (28/04)
bet365 1,66 3,75 5,00
NordicBet 1,65 4,00 4,75
Oddset 1,65 3,85 4,50

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Oguzhan 'O.G.' Aynaoglu bliver endnu en gang lejet ud fra Busaspor. Denne gang bliver det Karabukspor, som får glæde af den tidligere FCN'er.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Oguzhan 'O.G.' Aynaoglu kan endnu en gang se frem til et år som lejesvend. Ligesom i sidste sæson har Bursaspor valgt at udleje den tidligere danske ungdomslandsholdsspiller, og denne gang går turen til Karabukspor.
 
Karabukspor rykkede i sidste sæson ud af den tyrkiske Superlig, men har fået en fornem start på tilværelsen i den næstbedste række, hvor de ligger på førstepladsen med maksimumpoint efter to kampe.
 
23-årige OG skiftede til Bursaspor for halvandet år siden, og var i sidste sæson udlejet til Adana Demirspor. Aynaoglu har to år tilbage af sin kontrakt med Bursaspor.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Frederiksen

6 kommentarer

AudereEstFacere 21:30          
Billedet i har brugt er af Bassel Jradi og ikke OG.. Flot!
yaknow 21:42          
kvantiteten fortsætter foran kvaliteten hos bold....
Zebulba 21:49          
I bør ikke kommentere på noget i ikke har forstand på. I kan åbenbart ikke engang kende forskel på en AB og en Bursaspor-trøje
Sims91 21:58          
De har skiftet billedet siden
Romano Danese 22:01          
Off topic:
Egentlig sjovt at de 3 største klubber i Tyrkiet ikke hedder noget med \"Spor\" mens resten af ligaen er spor mig her og spor mig der ;-)
Sims91 22:37          
To af de tre store fra Istanbul har også Spor i deres fulde navn. Spor betyder sport. Besiktas er en gymnastikklub ligesom AGF er en gymnastikforening - altså en slags motionsklub. Det bruger man bare ikke i den brede fodboldverden i daglig tale - ved ikke om de gør i Tyrkiet, men tror det ikke. Men grunden til de ikke bruger Spor er måske fordi de alle ligger i Istanbul og de ligger i forskellige dele af Istanbul og så er opkaldt efter dem og det vælger man at sætte fokus på det ved at ikke have Spor med. Forskellen er egentlig bare hvordan man lige har valgt at sætte navnene sammen Trabzonspor Kübulu kontra Galatasaray Spor Kübulu
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april