Luk

Ny Liverpool-stopper er tvivlsom mod Fulham

| Premier League | 19 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Real Madrid
Champions League Slutspil (14/04)
Oddset 1,87 4,20 3,60
bet365 1,90 4,00 3,60

Jürgen Klopp fortæller, at det på nuværende tidspunkt ikke ser ud til, at Ozan Kabak bliver klar til søndagens Premier League-duel mod Fulham.

Liverpool har været ekstremt hårdt ramt af skader i det centrale forsvar i denne sæson, hvilket førte til, at klubben i vinterens transfervindue hentede Ben Davies og Ozan Kabak.

Sidstnævnte spillede hele kampen, da Liverpool torsdag tabte 0-1 til Chelsea på Anfield, men det kommer han formentlig ikke til på søndag, når Fulham venter.

- Ozan havde efter kampen i går et lille problem. Han har spillet en masse kampe nu, og vi må se, om han bliver klar til Fulham.

- Det ser ikke sådan ud i øjeblikket, så vi er nødt til at finde løsninger, siger Liverpool-manager Jürgen Klopp ifølge klubbens hjemmeside.

Til gengæld ser både Ben Davies og Nathaniel Phillips ud til at være klar.


Af Martin Schmidt

17 kommentarer

Hasse1983 14:51          
Jamen så stiller vi da bare med CB konstellation nr 22 for sæsonen. Ingen problemer der.
Bluebold 15:05          
Sæsonen må smides i skraldespanden.
Alt som har kunnet gå galt er gået galt. Noget selvforskyldt såsom indkøbs strategi, og andet utrolig meget uheld med skader.
Håber klubben har råd til en sæson uden CL, og så må vi starte på en frisk næste sæson.
TheUnitedWay 15:24          
Der skal måske også kigges på den fysiske sektor. Det er jo helt vildt så mange skader i har haft.
Bluebold 15:32          
Det kan du have ret i.
Måske er der noget at hente der, men på den anden side gør de vel ikke tingene så meget anderledes, end de har gjort de forrige sæsoner.?
TheUnitedWay 15:36          
Forskellen er vel at der i denne corona-sæson, har været et tætpakket program, og den fysiske træning skal jo doseres derefter.
Lynild 15:38          
Er der fire-fem knæskader plus corona? Matip, Hendo og Fabinho alle skadet i kamp ved overbelastning (som følge af manglende hvile pga de mange skader).

Sgu ikke meget med fysisk træning at gøre.
TheUnitedWay 15:44          
Overbelastningsskader kan komme af mange ting herunder da også for hård fysisk træning? Jeg siger ikke at det er hele svaret, men det kan da sagtens tænkes at være en delfaktor.
Mandag 12. april
Søndag 11. april