Luk

Ny nordmand: Brøndby var den bedste løsning

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 1,70 4,20 4,20
NordicBet 1,79 4,05 4,05
Oddset 1,72 4,10 4,30

Sigurd Rosted vil spille fast fodbold, og det var der ikke udsigt til i Gent, så han drog konsekvensen og rykkede til Brøndby. Der var flere tilbud, men Brøndby var den bedste løsning.

Brøndby har i løbet af sommeren ledt efter forstærkning til midterforsvaret, hvor klubben har haft store problemer i efterhånden lang tid.

Det lykkedes at hente hele to mand til pladsen i det centrale forsvar, og den ene af dem var norske Sigurd Rosted.

Han har fået en god start i Brøndby, fortæller han, og han kommer til at gøre alt for fast spilletid.

- Jeg skal spille fast fodbold for at blive bedre, og det håber jeg, at jeg kan gøre her - og at jeg kan spille mig tilbage på landsholdet, siger nordmanden til bold.dk.

- Der var flere tilbud, men da jeg vurderede det, var Brøndby den bedste mulighed. Der er en god fanskare, en god liga, og det er en af de største klubber i Danmark - så et fint sted at udvikle sig.

Sigurd Rosted kom til Brøndby fra Gent, hvor han spillede langt det meste af sidste sæson.

- Men så fik jeg karantæne på et tidspunkt, og ham, der spillede i stedet for mig, greb chancen, og så spillede jeg ikke så meget mere, siger Rosted, som i det belgiske slutspil sad rigtig meget på bænken.

- I løbet af sommeren købte de sågar en ny stopper til en forsamling på seks stoppere, så der var stor konkurrence. Det er sådan, det er, og jeg skulle væk for at få fast spilletid, siger Rosted.

Han er nu havnet i Brøndby, og han vil ikke bevæge sig ud i en vurdering af, om det er et skridt op, ned eller til siden.

- Gent er måske en lidt større klub, men de er næsten lige store - og i Brøndby er der nogle virkelig fede fans.

- Ligaen i Belgien er måske også lidt større end den danske, men der er store muligheder for at udvikle sig, så jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt, siger Rosted.

Den 25-årige nordmand, som har fem landskampe på CV’et, har allerede spillet to fulde kampe i midterforsvaret i Brøndby.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Bangfire 11:41          
Virker allerede som en kæmpe gevinst
brugerx 11:59          
Jep
Søndag 20. oktober