Luk

Ny offensiv stil begejstrer Nykøbing-angriber

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Ny offensiv stil begejstrer Nykøbing-angriber
Foto: Jonas Bonde

Infoboks

HB Køge - Nykøbing FC
Sydbank Pokalen (25/09)
Oddset 2,50 3,55 2,50

Mikkel Dahl er glad for, at Nykøbing FC er begyndt at spille en smule mere offensivt i den nye sæson. Indtil videre har det betydet, at klubben er den mest scorende i 1. division.

Med ti point i fire kampe har Nykøbing FC fået sig en flot start på den nye sæson i 1. division.

Det er faktum, selvom klubben i Brian Rasmussen har fået sig en ny træner, og at der derfor er sket små ændringer.

Det har dog haft en positiv effekt med nyt blod på sidelinjen, mener Mikkel Dahl, som har scoret to kasser i sæsonindledningen.

- Vi har ændret lidt, så vi har en lidt mere offensiv tilgang end før, og det har været med til at gøre os mere målsøgende, siger Mikkel Dahl til bold.dk.

-Vi er det hold, der har scoret flest mål (12, red.), for vi stiller os aldrig tilfredse, selvom vi er foran. Vi jagter altid det næste mål, og det har været medvirkende til, at det er gået, som det er gået, siger Mikkel Dahl.

Den 26-årige angriber forholder sig da også meget positiv, når det kommer til resten af sæsonen.

- Vi holder benene på jorden, for vi har kun spillet fire kampe. Omvendt er vi også optimistiske, og vi arbejder på hele tiden at blive bedre og være mere dominerende i kampene. Vi kan slå alle hold i rækken, siger han selvsikkert.

Mikkel Dahl sad selv ude i sæsonpremieren, men har spillet sig ind i varmen siden da. Senest blev han matchvinder mod Fremad Amager.

- Jeg har bygget stille og roligt på, og så er det jo gået fint. Når man spiller på et hold, der jagter mange mål, så er det fedt at være offensivspiller – og det var dejligt at være afgørende mod Fremad Amager, siger han.

Onsdag aften skal Nykøbing FC op imod ærkerivalen Næstved Boldklub, som har fået en helt skidt start på sæsonen og ligger sidst i 1. division med bare ét point.

- Selvom de har fået en dårlig start, må vi ikke undervurdere dem, for det kan hurtigt gå den anden vej. Jeg tror dog på, at vi kan løbe med sejren, hvis vi holder os til at fokusere på os selv. Vi tror på, det er nok til at slå alle de andre.

- Og så er det bare altid sjovt med de der lokalbrag, for det betyder også, at der kommer flere på lægterne, siger Mikkel Dahl.

Nykøbing og Næstved mødes klokken 19.00 onsdag aften.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 15. september
Lørdag 14. september