Luk

Ny pokalsensation udeblev for Serie 1-hold

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Bispebjerg Bk - HB Køge 0-4
Sydbank Pokalen
16' 0-1 Jakob Johansson
27' 0-2 Jakob Johansson
44' 0-3 Rocco Romeo
61' 0-4 Nsungusi Effiong
83' 0-4 Rocco Romeo

Serie 1-holdet Bispebjerg Boldklub kæmpede bravt, men mandskabet måtte give fortabt, da HB Køge vandt med 4-0 i Sydbank Pokalen i Lersøparken.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Lersøparken (LigaBold.dk): Serie 1-holdet Bispebjerg skulle forsøge at levere endnu en pokalsensation, da 1. divisionsholdet HB Køge gæstede Lersøparken tirsdag eftermiddag i anden runde af Sydbank Pokalen. Her var der mødt talstærkt med mennesker op for at støtte hjemmeholdet fra Bispebjerg.

HB Køge stillede med mange af deres normale startere fra 1. division til opgøret mod Bispebjerg, men hjemmeholdet lugtede blod fra start af.

Det blev en intens start på opgøret, hvor hjemmeholdet gik til den i tacklingerne, mens HB Køge havde bolden mest.

Kampens første chance kom efter få minutters spil til HB Køge, da Oliver Sonne gik til baglinjen og sendte et fladt indlæg ind til Jubril Adedeji, der dog mistimede sit forsøg. Derfor trillede bolden lige forbi Bispebjerg-målet. I de første ti minutter var hjemmeholdet voldsomt presset i bund, og udeholdet havde flere forsøg blandt andet ved Adedeji.

Hjemmeholdet kæmpede dog bravt og fik reddet de farlige situationer gang på gang ved at stå kompakt i forsvaret.

Efter godt 15 minutter var det dog ved at gå galt for Bispebjerg. Et fladt indlæg satte Effiong Nsungusi Jnr foden på og bragede et fladt skud mod Bispebjerg-målet. Målmanden så ikke skyggen af bolden, men læderet blev hamret på stolpen.

Minuttet gik den ikke længere for Bispebjerg. HB Køge fik et straffespark, da Jubril Adedeji blev fældet. Jakob Johansson tog sig af straffesparket, og med et fladt spark gjorde han det 1-0 for HB Køge.

Hjemmeholdet lagde sig dog ikke ned efter målet, men HB Køge forsøgte også at sætte et højt tempo og presse hjemmeholdet. Bispebjerg havde dog nogle gode og sporadiske forsøg, uden dog at det blev rigtig farligt de første 20 minutter.

Serie 1-holdet var ved at spille sig igennem udeholdets forsvar, da Jonas Borge var tæt på at nå et indlæg, men chancen udeblev. Der var intensitet og fight fra begge mandskaber, og det gav mange hårde nærkampe i første halvleg.

Adedeji var en af HB Køges farligste i første halvleg, og han viste stor hurtighed efter godt 25 minutter, da han sprintede fra Bispebjerg-forsvaret. Forsvaret nåede dog tilbage og clearede situationen.

Det blev dog også 2-0 til HB Køge efter 27 minutter, og igen var det Johansson, der kom på måltavlen. Efter en hurtig omstilling blev Johansson spillet fri tæt under mål, der nemt kunne gøre det til 2-0 til HB Køge.

Hjemmeholdet fik et frispark efter 33 minutter, som Thomas Hebo Jensen smækkede ind i boksen. Ingen Bispebjerg-spillere kom dog højt på indlægget, der endte med et målspark.

Lige inden pausen brændte Jakob Johansson en kæmpe chance og muligheden for et hattrick, da han blot skulle sende bolden i et tomt mål efter et gennemspillet angreb. Han fik dog på mystisk vis sparket forbi mål, og derfor stod der stadig 2-0 til HB Køge.

Johansson var ikke færdig med at være farlig kort før pausen, da han tæt under mål sendte et fladt skud mod mål. Det blev dog reddet af Bispebjerg-målmanden.

Lige efter kom HB Køge yderligere foran, da Antonio Rocco Romeo kom højt på et indlæg og pandede bolden i kassen til 3-0.

3-0 var pausestillingen.

HB Køge kørte sejren sikkert hjem

HB Køge startede ud i et højt tempo fra anden halvlegs start og havde to nærgående forsøg i de første par minutter. Nicolai Brogaard forsøgte sig lidt friskt med et frisparksforsøg langt ude fra, men bolden gik snært over HB Køge-kassen.

Bispebjerg viste også fine takter, og efter et hjørnespark efter 50 minutter forsøgte Shayan Shahpar at saksesparke bolden i mål. Det endte dog med et målspark. Hjemmeholdet fik mere tid på bolden i anden halvleg, hvor HB Køge lige gik et niveau ned i forhold de første 45 minutter.

Alligevel blev det dog også 4-0 til HB Køge efter 61 minutter, da Effiong Nsungusi Jnr fik sendt læderet i kassen.

Det var tydeligt at se, at Bispebjerg var opsat på at komme på tavlen i opgøret og kom derfor længere frem på banen.

Hjemmeholdet kom blandt andet frem til flere hjørnespark til stor jubel for tilskuerne i Lersøparken. HB Køge stillede sig derimod lidt længere tilbage på banen og kørte på kontraangreb. Bispebjerg kom frem til en udmærket mulighed med godt et kvarter igen efter en omstilling. Brogaard trykkede af fra distancen, men forsøget sneg sig forbi mål.

Det var tæt på at blive 5-0 til HB Køge, da Effiong Nsungusi Jnr driblede dig igennem hjemmeholdets forsvar med et kvarter igen. Kun en fodparade i Bispebjerg-målet forhindrede endnu en scoring til 1. divisionsholdet. Bispebjerg-målmanden hev også endnu en stor redning op kort efter på Oliver Sonnes skud. 

Med syv minutter igen blev Antonio Rocco Romeo sendt tidligt i bad, da han diskede op med en voldsom tackling. Det kostede et direkte rødt kort til HB Køge-spilleren. 

Serie 1-klubben kom ikke tættere på, og dermed vandt HB Køge opgøret med 4-0 i Lersøparken. Dermed er Auri Skarbalius' tropper klar til tredje runde i pokalturneringen.


Af Anders Jensen
Lørdag 28. november
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
02:38
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
02:31
McTominay forsvarer Pogba: Meget misforstået
02:31
Medie: FCK's tekniske direktør siger op
02:30
Liverpool-skuffelse i overtiden efter VAR-show
02:27
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
02:27
Koeman: Maradona kan hyldes med stor kamp
02:23
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
02:01
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
01:58
FCM og AaB holdt hinanden i skak i nulløsning
01:50
NFL-tråden III - Farewell Redskins
01:36
Koeman: Maradona kan hyldes med stor kamp
01:35
Benevento fightede sig til point mod Juventus
01:33
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
01:20
Effektive Alaves overrumplede Real
01:13
Brian Priske: Alle kan se at der er straffespark
01:11
Lucas Andersen: Vi har de største chancer
01:04
Medie: FCK's tekniske direktør siger op
01:02
Nicolai Boilesen: Man kan se at folk tvivler
01:00
McTominay forsvarer Pogba: Meget misforstået
01:00
Vred Henderson: Selv Brighton så ikke straffet
00:58
Kvist om Ståle-kritik: Må stå for egen regning
00:54
FCK-chef om Zanka: Ikke sådan vi skal agere
00:54
Leeds-slider: Vidste Raphinha ville score
00:54
Nicolaj Thomsen kan få FCK-comeback
00:52