Luk

Ny Rangers-kant: Liverpool løj for mig

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Hearts - Rangers
Premiership (20/10)
bet365 7,50 4,75 1,40
NordicBet 6,85 4,50 1,41
Oddset 6,80 4,50 1,42
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Rangers' Ryan Kent føler sig ikke godt behandlet af Liverpool, men er taknemmelig for, at han kom til Rangers på transfervinduets sidste dag.

Kantspilleren Ryan Kent føler ikke, at han blev specielt godt behandlet af Liverpool denne sommer.

Ryan Kent spillede i sidste sæson på et lejeophold i Rangers og ville gerne fortsætte i den skotske klub, men en aftale lod vente på sig, og i stedet var han med på Liverpool-holdet i starten af opstarten, indtil de største profiler vendte tilbage fra sommerferie.

Han føler, at han blev lovet nogle ting, som Liverpool ikke kunne holde, og han er glad for, at han på transfervinduets sidste dag fik lov til at komme til Rangers.

- Det var meget hårdt. Jeg skulle være mental stærk, for når man bliver fortalt, at man skal én ting, men det viser sig, at man er blevet løjet for, og det ikke sker, så er det svært at tage, siger Kent til Sky Sports.

- Jeg måtte bare holde mig selv fit ved at træne for mig selv. Jeg måtte sørge for at holde mig skarp og vente på, at den rette mulighed bød sig. Jeg er ikke bitter nu, for det, jeg ønskede mig fra start, skete, og det glæder mig.

- Jeg ville dog gerne have været med fra start, for det var svært at se kampene på tv og ønske, at man var en del af dem. Men nu er jeg glad for at være tilbage, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.

22-årige Kent nåede en enkelt kamp for Liverpool, mens han har spillet 43 kampe for Rangers.


Af Mikkel Nøhr

10 kommentarer

biiiiib 08:49          
Det er ikke det bedste ry Liverpool er ved at få med de unge. Undrer mig oss over hvad spillere som harry Wilson osv vil med Liverpool, når de ved hvor langt der er til 1. holdet.
venterpaavin 09:01          
Men kan man ikke lave den kommentar til næsten samtlige storhold? Og skal storholdene i så fald bare lade være med at have ungdomshold?
Personligt synes jeg faktisk ikke, at der er så langt igen. Wilson og Kent har selvfølgelig en alder nu, hvor de skal spille, men Liverpools hold er ikke bredere, end at en skade til Mané, Salah eller Firmino, og så er man måske andet valget.
Men ja, start 11´eren er rimelig meget fastgjort hos Liverpool.
lfc_ob 09:09          
Tja, jeg ved ikke hvad det er, du mener Liverpool skulle have gjort anderledes? Hvis hvert eneste talent tror de er den nye Gerrard eller Owen, så er det op ad bakke. Skal man sætte verdensstjerner af holdet, for at tækkes talenterne? Nej vel?
Ryan Kent er en glimrende spiller, men som Brad Smith, Jordan Rossiter, Kevin Stewart og mange andre store talenter før dem, har de ikke lige det sidste der kræves, for at træde ind på et hold som Liverpools.
Men når ganske unge mennesker som Bobby Duncan begynder at skabe sig på den måde og mener at han i en alder af 18 år, skal træde op de regerende CL mestres hold og derudover ikke være parat til at blive og kæmpe for chancen, er det ud af vagten. Og det kan kun gå for langsomt!

Alexander-Arnold er skoleeksempel på et talent, der holder benene på jorden og kæmper røven ud af bukserne for at leve op til det talent, han altid er blevet skreget op til at være. Og han er blevet og bliver til stadighed belønnet herfor.
Den ynste spiller nogensinde til at stå i to CL finaler!

Problemet med talenter nu til dags er, at når de bliver lovet, at de har muligheden for at spille sig ind i truppen, hører de og deres agenter det som lovning på spilletid og startpladser. Hvad er det for noget ævl?! Er du god nok og har du viljen og mentaliteten, skal du nok få chancen. Det er uanset om der er tale om Liverpool, Bayern eller Barca.
Poor Scouser Tommy 09:55          
En noget vag udtalelse fra Kent. Hvad er han blevet lovet? Hvad har Liverpool løjet om? Hvis han føler sig så uretfærdigt behandlet, at han finder det rimeligt at beklage sig i pressen, må han kunne komme op med noget mere konkret.
D.B.R. © 10:42          
Ja, det er noget af et tyndt opstød han kommer med, men alligevel noget pressen æder råt.

Han må smide noget mere konkret på bordet før det kan tages seriøst.
SotD 11:44          
Jeg er ikke bitter nu, for det, jeg ønskede mig fra start, skete, og det glæder mig.
Men jeg er sur og bitter over det alligevel. Jeg fik godt nok det jeg var blevet lovet og som jeg ønskede, men de har løjet! Altså ikke sådan rigtigt, men sådan føltes det i perioder. Derfor er jeg selvfølgelig sur. Men også glad, fordi at de holdt hvad de lovede. De forpulede løgnere!
SotD 12:13          
Den ynste spiller nogensinde til at stå i to CL finaler!
Det vidste jeg slet ikke... Hvad med en Maldini? Han har stået i et hav af finaler i slut 80´erne og start 90´erne.

Ajax var også propfyldt med unge spillere da det var i to finaler i 1995 og 1996. Jeg tænker specifikt på spillere som Patrick Kluivert, Nwankwo Kanu, Clarence Seedorf, Kiki Musampa og Nordin Wooter. Jeg mener bestemt at mindst en af disse spillede begge finaler - Patrick Kluivert!

Patrick Kluivert som afgjorde den første finale imod Milan var på daværende tidspunkt fortsat 18 år (hvis jeg ikke husker galt), hvilket jo så vil betyde at han var 19 år da finalen mod Juventus blev spillet. Men Arnold er måske kanten yngre? Udover Kluivert er de andre spillere (udover Seedorf måske) alle yngre - men om de så deltog i én eller begge finaler kan jeg være usikker på.

Casillas i 2000+2002?

Oh well, du har nok ret :)
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober