Luk

NY Red Bulls bekræfter: Dansk spids fritstillet

| Major League Soccer | 18 kommentarer

Infoboks

Mathias Jørgensen er nu fri på markedet, da NY Red Bulls har valgt ikke at udnytte sin option og forlænge med angriberen.

Den tidligere OB- og AGF-angriber Mathias Jørgensen skal på klubjagt.

Han er onsdag blevet fritstillet i den amerikanske MLS-klub NY Red Bulls, der har valgt ikke at udnytte en option i kontrakten og dermed forlænge samarbejdet.

Således er den 21-årige angriber altså nu fri på markedet og kan frit vælge mellem interesserede klubber.

NY Red Bulls købte Mathias Jørgensen i OB i 2019, men det blev aldrig den store succes for den lynhurtige angriber, der undervejs har været tilbage i Danmark på et lejeophold i AGF – her løb han ind i skadesproblemer.

Mathias Jørgensen er i alt noteret for 14 kampe for MLS-holdet, mens det er blevet til 38 kampe og 13 mål for andetholdet i USL.

I AGF nåede han at spille en kamp.


Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

Nickdkinter 16:22          
Mån ikke FCN henter ham hjem
Dr. Def 16:39          
Uhres afløser?
Mangdal85 16:41          
Tænker også at Viborg kunne være interesserede. Man vil ud og forstærke truppen i vinterpausen. Det er dog svært at se om han er god nok til Superligaen. Har ikke kunne slå igennem i en liga som MLS af tvivlsom kvalitet
Luksus0711 16:44          
Brøndby ?
Tusindfryd19 16:44          
Tænker han kunne være et emne i Brøndby
ForzaGF 16:45          
Han tog ikke ligefrem Agf med storm
Jakobsen86 17:01          
Virkelig interessant, hvad der sker med ham. Så meget så ham vi jo heller ikke i OB, men husker ham som ret hurtig og fart betyder meget i international fodbold. Derudover må er være et hvis potentiale i ham når Red Bull tog ham ind om så det var på niveua tre i pyramiden. Omvendt har han kun spillet 13 kampe i MLS siden han tog til USA og mest været på reserveholdet og i følge transfermarkt figurerer han som 2. holdsspsiller i NYRB. På andetholdet har han spillet 37 kampe og scoret 13 mål så det er lidt soso på et niveau der nok er under superligaen. At han ikke lykkedes i AGF er jeg ikke så skræmt af taget i betragtning af, at de spiller med en anden type angriber og han var der på en kort aftale. Dog ikke noget der indikerer, at han ville ligge Superligaen ned, hvis han skifter hertil.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar