Luk

Ny Roskilde-træner: Jeg elsker udfordringer

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Ny Roskilde-træner: Jeg elsker udfordringer
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Viborg - FC Roskilde
NordicBet Liga (26/07)
NordicBet 1,46 4,40 6,60
Oddset 1,45 4,40 6,60

Christian Iversen glæder sig til at komme i gang i FC Roskilde, men erkender, at det bliver en stor udfordring med mange usikkerheder.

FC Roskilde meddelte tidligere onsdag, at Christian Iversen er klubbens nye cheftræner.

Iversen kommer til en klub og en trup, som de seneste uger har været centrum for en stor sag om matchfixing, og hvor spillerne angiveligt har sagt nej til klubejer Carsten Salomonssons ønske om, at de skal gå ned i løn.

Iversen, som har arbejdet sammen med Salomonsson tidligere, har endnu ikke talt med sin trup og vil ikke gå for meget ind i sagerne om klubben, men han erkender, at han står over for en stor opgave.

- Jeg elsker udfordringer, og det tror jeg, at de fleste kan blive enige om, at dette bliver, siger Iversen til bold.dk.

- Den personlige relation til Carsten betyder selvfølgelig en del. Man lytter altid ekstra, når det er en, man kender godt, som henvender sig, så interessen var hurtigt skabt.

- Det tænder mig helt vildt til at skulle være med til at rykke FC Roskilde, og jeg tror på, at jeg er den rigtige til at lede Roskilde gennem denne proces.

Havde du nogle betænkeligheder ved at takke ja til jobbet?

- Jeg forholder mig ikke så meget til det, der er sket i fortiden, for det er jeg pt. ikke i en position til at kunne.

- Jeg ved jo ikke ret meget og vil ikke drage konklusioner ud fra de ting, man kan læse rundt omkring.

- Jeg koncentrerer mig om, hvad der skal ske fremadrettet og har bare haft fokus på, om opgaven lyder spændende, og jeg må bare sige, at den tiltaler mig sindssygt meget.

Usikkerhed omkring truppen 

Der er stor usikkerhed omkring spillertruppen i Roskilde, da spillerne ikke ønsker at gå ned i løn, mens flere profiler har forladt klubben den seneste tid.

Iversen erkender, at det pt. er meget usikkert, hvilke spillere han har at arbejde med, når den nye sæson i 1. division går i gang.

- Vi ved på ingen måde, hvordan truppen ser ud, når sæsonen starter, men vi må tage opgaverne i den rækkefølge, de kommer. 

- Mange ting er kastet op i luften. Nu er der taget en beslutning om, at jeg skal være træner, så nu er den del låst fast, og nu skal jeg være med til at låse nogle flere ting fast, deriblandt spillertruppen. 

Regner du med at overtage nogle slidte spillere?

- Jeg ved det ikke, men jeg glæder mig helt vildt til at tale med dem. Til at lytte, høre og forstå, hvad de har været igennem. Men jeg ved ikke, hvordan de har det. 

Med de usikkerheder, der er, har I så overhovedet kunne sætte en sportslig målsætning for den kommende sæson?

- Vi har rørt det perifert, men er ikke i dybden med det endnu.

- Vi har stadig til gode at blive helt skarpe det sportslige, men det kommer forhåbentlig hurtigt, når vi først vi går i gang. Og det glæder jeg mig meget til, at vi skal, siger Iversen til bold.dk.

Christian Iversen møder ind i FC Roskilde i dag og fører sit hold i kamp klokken 17.30. 
 


Af Mikkel Nøhr

2 kommentarer

DKHansen 11:01          
Velkommen og held og lykke. Må være fedt der ikke er noget pres. Det kan ikke forventes at holdet klare skærene.
JensKP 17:58          
Nok større fordel for ham at han i forvejen er ret grå-håret.
Tirsdag 23. juli