LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ny Salah-perle i sikker Liverpool-sejr

| Premier League | 45 kommentarer
Torres: Et tilbageblik på den spanske stjernes karriere
Ny Salah-perle i sikker Liverpool-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Bournemouth 3-0
Premier League
7' 1-0 Sadio Mané
69' 2-0 Mohamed Salah
90' 3-0 Roberto Firmino
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpools offensiv sprudlede igen her til aften, og på mål af Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino sejrede de rødblusede med 3-0 over Bournemouth i Premier League.

Liverpool hentede i midtugen en 2-1-sejr på Etihad, og spillede sig dermed i semifinalen i Champions League efter en samlet 5-1-sejr over Manchester City.

Her til aften kom Bournemouth på besøg på Anfield i Premier League, og her kunne The Reds med en sejr spille sig helt op i hælene på Manchester United i kampen om sølvmedaljerne.

Kampen var da også kun syv minutter gammel før Sadio Mané bragte værterne på 1-0. Senegaleseren headede først på mål og var så efterfølgende hurtigst over returen fra Asmir Begovic i målet.

Efter det tidlige føringsmål fortsatte Liverpool med at trykke på, men Bournemouth var både heldige og dygtige til at holde værterne fra scoring.

Midtvejs i anden halvleg fordoblede Mohamed Salah dog Liverpools føring, da egypteren med et hovedstød i løb sendte bolden i en smuk bue over Asmir Begovic, der havde forladt sin streg.

Med ti minutter igen var den tidligere Everton-spiller Dan Gosling tæt på at score, men Loris Karius tog flot fra i Liverpool-målet.

3-0 blev dog slutresultatet, da Roberto Firmino scorede i kampens sidste minut efter et par driblinger i feltet.

Liverpool er dermed oppe på 70 point i sæsonen - ét færre end Manchester United på andenpladsen. Bournemouth er ellever.

Stream Liverpool – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts