LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ny SE-keepertræner: En fantastisk mulighed

| Superligaen | 2 kommentarer
Ny SE-keepertræner: En fantastisk mulighed
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Esbjerg fB - SønderjyskE
Træningskamp (17/01)
bet365 1,95 3,60 3,30
NordicBet 1,95 3,65 3,30

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Toivo Vadum er meget glad for at have fået jobbet som målmandstræner i SønderjyskE - det er en fantastisk mulighed, siger han.

Toivo Vadum blev efter sidste sæson opsagt som målmandstræner i Vejle Boldklub, og siden da har han været på jagt efter en ny mulighed for at lære fra sig.

Torsdag præsenterede SønderjyskE ham så som afløser til Kaj Stefansen, og Toivo Vadum er mildest talt glad for muligheden.

- Det er en fed klub at komme til. Det hele føles bare godt. Det ser godt og professionelt ud det hele. Det er en fantastisk mulighed, og det kan ikke blive bedre, siger Vadum til SønderjyskE's hjemmeside.

Målmandstræneren blev opsagt i Vejle, fordi klubben ville prøve noget nyt, men han tror på, at han har kvaliteterne til at løfte SønderjyskE-keeperne - og så glæder han sig til at være omkring et Superliga-hold.

- Med Vejle var jeg med til at spille et hold op i Superligaen, så jeg mener, at jeg har bevist mig, men jeg har aldrig været med, mens det stod på, så det glæder jeg mig til, siger Toivo Vadum.

Han afløser som sagt Kaj Stefansen, som har fået job som målmandstræner for det kinesiske kvindelandshold.


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar