Luk

Ny sejr sendte Rayo Vallecano i top fire

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Elche 2-1
La Liga
14' 0-1 Lucas Boye
26' 1-1 Mario Hernandez
65' 2-1 Randy Nteka

Rayo Vallecano formåede søndag at sikre sig tre point, da de slog Elche med 2-1 i La Liga, og dermed er hovedstadsklubben blandt de fire bedste hold i rækken.

Rayo Vallecano har fået en fremragende start på sæsonen, da de efter otte kampe stod noteret med 13 point og var en del af det sjove selskab i La Liga.

Søndag kom Elche på besøg på Campo de Fútbol de Vallecas, men deres tur til hovedstaden blev ikke som ventet.

De kom godt nok foran med 1-0, da Lucas Boye var på pletten efter 14 minutter af opgøret, men Elche-spillerne kom hurtigt ned på jorden igen, da Vallecano svarede igen 12 minutter senere.

Her formåede Mario Hernandez at sætte panden på et indlæg, som fløj ind i netmaskerne, og så var der blevet skabt status quo i den spanske hovedstad.

Det blev dog bedre endnu for hjemmeholdet, da de efter pausen også kom foran 2-1, da Randy Nteka også ville lege med. 

Her fik Vallecanos franskmand sendt et godt skud afsted, som Elches Kiko Casilla ikke kunne gøre noget ved, og så var hjemmeholdet godt på vej mod de tre point med 25 minutter tilbage af kampen.

I slutfasen pressede gæsterne fra Elche på, hvor blandt andet Raul Guti fik en stor chance, men skarpheden manglede for gæsterne søndag, og det endte med at koste i sidste ende.

Kampen endte nemlig med en 2-1-sejr til Rayo Vallecano, som nu er placeret i top fire i La Liga med 16 point efter ni runder.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november