Luk

Ny skuffelse: Barca så rødt i deler mod Cadiz

| La Liga | 46 kommentarer

Infoboks

Cadiz - Barcelona 0-0
La Liga
65' 0-0 Frenkie de Jong

FC Barcelona løb torsdag ind i en ny skuffelse, da de blot fik 0-0 mod Jens Jønsson og Cadiz. Her var Barca i store problemer, da Frenkie de Jong blandt andet blev udvist.

Barcelona har det ikke nemt for tiden, hvor resultaterne mangler, og derfor er cheftræner Ronald Koeman en presset mand på trænerbænken i klubben.

Den spanske storklub skulle torsdag aften så forsøge at hente tre vigtige point i La Liga, da de var på besøg på Estadio Nuevo Mirandilla hos Cadiz CF.

Her startede hjemmeholdet med danske Jens Jønsson på bænken, men midtbaneslideren kom dog ind i slutningen af første halvleg, da Fali blev udskiftet med en skade.

Hvis man som Barcelona-fan havde håbet på, at torsdagens duel ville få ens humør til at blive godt, blev man slemt skuffet. Gæsterne var nemlig direkte ufarlige før pausen, hvor de lignede et mandskab, der i den grad var ramt mentalt.

Efter pausen var det dog tæt på at gå helt galt, da Alvaro Negredo var ved at sparke Cadiz på 1-0. Her fik den tidligere Manchester City-angriber sendt et godt skud afsted, men Marc-Andre ter Stegen afviste med en fremragende redning.

Hollandske Memphis Depay trådte dog i karakter efter pausen, hvor han virkede mere oplagt, og han var også tæt på at kunne kalde sig målscorer torsdag aften.

I flere omgange formåede han at komme fri i Cadiz-feltet, men Depay manglede heldet foran målet, hvor han ikke lykkedes med at sende bolden over stregen.

Ren overlevelse for Barcelona

Problemerne fortsatte for Barcelona, da Frenkie de Jong fik et gult kort efter 65 minutter. Det var nemlig hans andet gule i kampen, og dermed måtte Barca spille resten af kampen med ti mand på banen.

Det var tydeligt, at det ikke hjalp på Koemans humør ude på sidelinjen, som stod og klappede sarkastisk af dommeren, mens han nu skulle finde på en ny plan.

Cadiz jagtede i stedet sejren, og de lagde straks et tryk på Barcelonas defensiv efter det røde kort. Her blev Jønsson blandt andet spillet i dybden, hvor han tog et træk mod baglinjen og smed bolden indover, men der var ingen Cadiz-spiller på plads.

Ruben Sobrino var kort tid efter også tæt på et føringsmål, da han steg til vejrs i Barcelona-feltet og headede bolden mod mål, men han misbrugte den ellers store mulighed.

Der stod Cadiz på alt i slutfasen, hvor gæsterne fra Barcelona ikke kunne få spillet til at fungere. De blev derfor skubbet langt tilbage på egen banehalvdel, og dermed var det nærmest overlevelse for Koeman og co.

Cadiz havde flere kæmpe chancer til sidst, hvor Jønsson var tæt på en scoring med et skud fra distancen, men Barcelona slap med skrækken.

Barcelona formåede nemlig at holde stand, og dermed endte det med en ny skuffelse for den spanske storklub i 0-0-kampen mod Cadiz, hvor Ronald Koeman endda også blev smidt ud med et rødt kort til sidst. 


Af Raymund Nelausen

46 kommentarer

mmahen1962@hotmail.com 23:56          
Det må være sådan her det føles at være arsenal fan....

der er ingen ord som kan beskrive hvor kvalmende det her er. Hvordan Koeman er barca træner, fatter jeg ikke et hak af. aldrig set så passiv og talentløs en træner uden en plan. brænd klubben ned til afgrunden, og start forfra. det er lige før det er lettere.

Memphis viser han ikke er topklub materiale. Han spilder chancer og holder for længe på bolden, og aner ikke hvornår han skal drible og afleverer.

busquets er en skændsel, og har intet at lave i barca. vanvittig langsom, mister bolde konstant, og forsinker spillet. han skal sparkes ud af den start 11 med omgående virkning. fatter ikke hvordan en spiller kan falde så mange niveauer. at han er kaptajn, kan man kun grine af.

hvis der er nogen tilbage som betvivler messi, så husk at han fik på egen hånd det her elendige hold frem til titler. fatter ikke hvor stor forskel en spiller kan gøre.

desuden endnu en elendig dommer præstation. spansk dommer standard er jo grinagtig. de kender ikke engang reglerne selv. hvorfor var der overhovedet frispark til sidst ved de 2 bolde på banen? det er hans opgave at stoppe spillet. og kaste den videre.

Tillykke til real eller atletico. Det her kvalmende barca hold vinder intet. tvivler på top 4 overhovedet kan sikres. sevilla, valencia, villareal og sociedad kan sgu godt spille op med det her hold over 38 kampe....
VikingStar 23:56          
Vilt hvor lite Barca skaper av sjanser, Koeman må vel fyres snart om dette fortsetter..
Over 9000 23:56          
Det er svært at sige noget som helst positivt om en "mand" som Busquets.
fodboldfan85 23:57          
Det er svært at sige noget som helst positivt om en "mand" som Busquets.
Det er meget let; den bedste holding midfielder vi har set.
raul-madrid2019 23:57          
Hold da op barca var heldige!

Kæmpe kamp af Cadiz! Og en giga svinestreg er Busquets men det jo bare typisk Barca! Han burde fandme få rødt på den sidste der!

Barca sejler videre - god tur uden for europæisk fodbold næste år!
Blaugranna 23:59          
Endnu er super slatten indsats mod et hold, Barca bør slå 9/10 gange, selv uden Messi.

Det holder simpelthen ikke en meter, det her. Så dårlige er Barcas spillere trods alt heller ikke, selv ikke med mange skader i offensiven.
fodboldfan85 23:59          
Lol. Cádiz var da bundelendige selv. Deres bedste mand er indskiftede Jönsson, hvis eneste opgave var at match spoile.

Har ikke set så dårlig en kamp og hjemmehold i mange år. Selv Segunda er langt bedre.

Dommeren, i øvrigt. Av... Ved ikke hvor han trækker de to gule kort frem fra til De Jong.
Lørdag 16. oktober