Luk

Ny SønderjyskE-spids: Spændende med EL

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE's nye amerikanske angriber Haji Wright ser frem til den nye udfordring, hvor mange mål, titler og Europa League er målsætningen.

SønderjyskE præsenterede søndag en ny angriber i klubben i form af Haji Wright, der ankommer på en fri transfer efter kontrakten med hollandske VVV-Venlo udløb.

Det er en ambitiøs 22-årig amerikaner, der er ankommet til Haderslev, hvor han håber at bidrage med masser af mål og trofæer. 

– Jeg har mange mål med mit ophold i SønderjyskE. Først og fremmest skal vi vinde en masse kampe, men jeg vil også vinde nogle trofæer med klubben. 

- Derudover vil jeg score en masse mål, så jeg kan hjælpe holdet til det, siger Haji Wright til klubbens hjemmeside.

SønderjyskE skal i den kommende sæson spille Europa League efter sejren i pokalturneringen, og det vejede bestemt også positivt i amerikanerens valg af klub. 

- Det var positivt at se, at klubben er med i Europa League. Det er en spændende udfordring, som jeg glæder mig til. 

Men hvad er det så for en type angriber, der skal hjælpe med både mål, flere titler og en god europæisk kampagne for sønderjyderne? 

- Jeg er en stor og stærk fodboldspiller. Derudover har jeg en fin teknik, mens jeg er god til at afslutte, når jeg får chancen foran mål. Derudover har jeg en masse energi på banen, og jeg er en meget dedikeret spiller.

Haji Wright har skrevet en kontrakt på to år med SønderjyskE, hvor der er er en option på yderligere et år. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 6. august