Luk

Ny Strømsgodset-dansker: Tiltalende spillestil

| Eliteserien | 0 kommentarer
Ny Strømsgodset-dansker: Tiltalende spillestil
Foto: Strømsgodset

Infoboks

Strømsgodset - Sarpsborg 08
Eliteserien (25/08)
bet365 2,87 3,20 2,45
NordicBet 2,70 3,40 2,65

Den nye, danske tilføjelse til Strømsgodset-mandskabet, Mikkel Maigaard, er stolt af sit skifte og fortæller, at klubbens spillestil tiltaler ham.

Mikkel Maigaard tilsluttede sig torsdag danskerkolonien i Strømsgodset, der tæller cheftræner Henrik Pedersen og Superliga-kendingen Martin Spelmann.

Maigaard fortæller, at han blev glæder sig til at komme i gang i sin nye klub, der, ifølge ham, spiller en tiltalende stil under træner Henrik Pedersen.

- Jeg blev stolt, da jeg hørte om interessen fra Strømsgodset. Det er en stor og tradtionsrig klub, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Maigaard til klubbens hjemmeside.

- Klubben ligger uvant i tabellen, og jeg vil bidrage til at løfte klubben, siger danskeren med henvisning til den sidsteplads, som Strømsgodset aktuelt indtager i den bedste norske række.

- Det er vigtigt, når man kommer til en ny klub, at der er en klar plan for, hvordan man skal bruges. Spillestilen under Henrik (Pedersen, red.) tiltaler mig meget, fortæller den nye Strømsgodset-dansker.

Maigaard har imponeret i denne sæson i den næstbedste norske række, hvor han har scoret 12 mål i 17 kampe som midtbanespiller.


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august