Luk

Ny træner ser kæmpepotentiale i Skovshoved

| 2. Division | 0 kommentarer
Ny træner ser kæmpepotentiale i Skovshoved
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Den tidligere BSV-, Fredensborg- og Greve-træner Claus Larsen overtager efter sæsonen roret i 2. divisionsklubben Skovshoved.

Den rutinerede cheftræner ser frem til at komme i gang med arbejdet, og han ser et stort potentiale i truppen, selv om de endnu ikke er helt sikre på en ny sæson i 2. division.

Det nuværende trænerteam har fået samlet en rigtig god og talentfuld trup. Jeg kender en del af spillerne fra tidligere og har fulgt med i foråret, og jeg ser et kæmpestort potentiale i truppen.

- Jeg kan faktisk ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne komme med i oprykningsspillet i næste sæson, siger Larsen til bold.dk med et naturligt forbehold for, at Skovshoved klarer sig fri af nedrykning i denne sæson.

Skovshoved kommer til at trappe op fra to ugentlige træninger til tre under Larsen.

- Vi øger træningsmængden, og med så kort en sommerpause er det desuden en fordel, at jeg allerede har trænet en del af spillerne i forvejen og generelt har et godt kendskab til dem. Det bliver superspændende at komme i gang, siger Larsen.

Skovshoveds rutinerede målræv Simon Bræmer stopper sin aktive karriere denne sommer, men Claus Larsen vil meget gerne have Bræmer med omkring holdet.

- Simon er en stor kapacitet, så det er slet ikke til diskussion. Hans tilstedeværelse har stor betydning for truppen, og han er en stærk ambassadør for klubben, så det siger sig selv, at vi meget gerne fortsat vil gøre brug af hans store menneskelige kvaliteter.

- Jeg så ham senest i 2-1-sejren over TPI, hvor han lavede et helt vanvittigt hovedstødsmål, og hvis du spørger mig, kunne han sagtens spille et halvt år mere. Men Simon bestemmer selvfølgelig selv, og jeg vil være meget glad, hvis vi kan beholde ham omkring staben. Han vil kunne give os fem-ti procent mere, siger Larsen.

Skovshoved mangler to point for matematisk at sikre sig mod nedrykning. Det kan ske allerede mandag aften, når de afvikler sin udsatte kamp mod Slagelse.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 16. juli