Luk

Ny VB'er flået ud: Begyndte at skade holdet

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 3,50 3,50 2,05

Carit Falch begrunder den tidlige udskiftning af debutanten Kevin Custovic med, at det begyndte at skade holdet. Vi vidste, der var en risiko, siger VB-træneren.

21-årige Kevin Custovic fik ikke nogen mindeværdig debut for Vejle, da han blev pillet ud allerede efter 35 minutter af sæsonpremieren mod Randers.

På det tidspunkt stod der 2-0 til kronjyderne i Nørreskoven, og efter kampen begrundede Vejle-træner Carit Falch udskiftningen af den unge svensker således:

- Fordi han havde lidt problemer med at finde ud af de ting, vi skal, i det tempo. Det var en stor test for ham her på hjemmebanen, og det tror jeg, han var lidt præget af. Vi overvejede at gøre det lidt før, men hvor jeg sagde: 'Lad ham nu lige få en chance og se, om han kan spille sig ind i kampen'. 

- Men så nåede vi et tidspunkt, hvor det begyndte at skade holdet, og der er det klart, at der kan vi ikke tage hensyn til enkelte spillere. Der bliver vi nødt til at handle, og der synes jeg til gengæld, Hans Høllsberg kom ind og gjorde en rigtig god figur. Han kom ind med noget af det, vi efterlyste – noget dynamik og de rigtige defensive positioner, når vi angreb.

- Custovic skal bare op på hesten igen. Vi tager fat i ham på en positiv måde, og så skal han bare lære af de her ting, siger Carit Falch efter 0-2-nederlaget til Randers.

Hvordan tog Custovic det selv?

- Det er jo aldrig sjovt, så han er selvfølgelig ramt af det, og det er også derfor, det er vores job nu, for det er et ungt menneske og en ny spiller, der lige er kommet fra Sverige. Jeg smed ham for løverne, og der var en chance for, at det kunne gå rigtig godt, og der var også en risiko for, at det gik mindre godt.

- Det gik så ikke så godt, og det er bare sådan, det er. Vi må videre, og han skal lære af det, og vi tager fat i ham, siger Carit Falch.

Kevin Custovic kom til Vejle fra Västerås tidligere denne sommer og har skrevet kontrakt til 2025.


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

LAFLAF 15:08          
Godt set, Carit! :-(
Frem1121 15:18          
Men dårligt indkøb VB
bruger 189768 15:27          
Love Carit
ForzaVejleBoldklub 15:30          
Måske ikke den bedste beslutning at lade ham spille set i bagklogskabens lys - men hatten af for, at han får chancen. Gad vide, hvad der er gået galt, siden han ligefrem skadede vores spil? Han var måske meget nervøs?

Han kan efter sigende spille højre back, hvis han kan finde ind i vores spil. Kunne være dejligt at få Yamga af holdet hurtigst muligt. Har ikke meget fidus til den franskmand. Hans tekniske evner er utroligt ringe og han formår ikke at markere og tackle.

Synes det er lige tidligt nok, at kalde det et dårligt indkøb.
Man_United 15:55          
Dejligt med åbenhed.
Det må være noget taktisk, der var aftalt før kampen, som han ikke formåede at udføre for umiddelbart var det ikke fordi han spillede af H til.

Ellers enig, lad manden falde til inden vi kalder ham et fejlkøb.

Forhåbentlig har Saeed formen til at starte på mandag på den plads.
Horseman 15:56          
Godt køb Vejle. Der fik i sat alle Købmænd på plads.
Aussie 16:05          
Gad vide, hvad der er gået galt, siden han ligefrem skadede vores spil? Han var måske meget nervøs?
Knægten har kun været hos os i et par uger, han går nervøs på banen og "glemmer" så i kampens hede alle placeringsinstrukser han har fået til træning. Ok, måske en fejl at spille ham så tidligt, men han skal nok komme ovenpå igen... Det er jo ikke hans fejl at skader og karantæner ikke gav Falch andre alternativer...
Giv ham lidt tid til at lære systemet!
Mandag 26. juli