Luk

Ny Vejle-nedtur mod BIF: Vi var bedst

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Vejle Boldklub
Sydbank Pokalen (11/12)
bet365 3,75 4,33 1,71

Hallur Hansson fik sin Vejle-debut, da bundproppen tabte til Brøndby i 3F Superligaen, men det var ikke helt fortjent ifølge færingen, da de var det bedste mandskab i størstedelen af kampen.

Hallur Hansson var tæt på at få en drømmedebut for Vejle Boldklub, da bundproppen var ved at hive alle tre point med sig hjem mod Brøndby i 3F Superligaen.

Opgøret endte dog med et Vejle-nederlag på 2-3, og det ærgrede Hansson, da Vejle i perioder af kampen dominerede hjemmeholdet fra Vestegnen.

Det fortæller debutanten til Vejles hjemmeside.

- Vi går styrket herfra, det er helt klart. Vi lægger en klar plan for, hvad vi skal i dag, og jeg synes, at vi udfører den rigtig, rigtig godt langt hen ad vejen. 

- Vi spiller godt, skaber mange chancer og dominerer i perioder de danske mestre. Vi har mange gode spillere i truppen, og set over de 90 minutter, mener jeg, at vi er bedst i størstedelen af kampen, udtaler Hallur Hansson.

Hansson havde blot været i Vejle i en håndfuld dage, inden han trådte ind på banen mod Brøndby, men han var dog glad for at komme i gang igen, efter han har været uden kontrakt.

- Det var fantastisk, det var det. Jeg har virkelig savnet at være en del af et hold, og i dag viser vi os som et godt hold. Vi kommer til et flot stadion med en masse tilskuere, og vi er med til at skabe en god kamp.

29-årige Hallur Hansson har fået en aftale med Vejle Boldklub, som løber frem til årsskiftet.


Af Raymund Nelausen
Mandag 6. december