Luk

Ny Vejle-nedtur: Virkelig dårligt forsvarsspil

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Vejle-cheftræner Peter Sørensen lægger ikke skjul på, at hans defensiv leverede en omgang dårligt forsvarsspil, da de søndag aften tabte med 2-4 til Silkeborg.

Der var stor underholdning på Vejle Stadion, da hjemmeholdet og Silkeborg IF tørnede sammen i 3F Superligaen, hvor gæsterne endte med at vinde med 4-2. 

Vejle havde dog muligheden for at få point, men klodset forsvarsspil kostede i flere situationer, og derfor blev det ikke til point i denne omgang for 3F Superligaens bundprop.

Det fortæller Vejle-cheftræner Peter Sørensen til TV3 Sport.

- Vi giver nogle mål væk meget let. Nu har jeg ikke haft muligheden for at se dem igen, så jeg skal moderere mig lidt. Men umiddelbart vil jeg sige, at det er tre mål, hvor det er virkelig dårligt forsvarspil.

- Men på trods af det vil jeg så sige, at vi har en god mulighed for at komme på 3-3 med en stor chance, hvor der et minut senere så står 2-4. Så selvom der var elementer, der var for dårlige, så var vi alligevel tæt på, udtaler Peter Sørensen.

Vejle Boldklub ligger solidt i bunden af 3F Superligaen, hvor de blot har to point efter ti kampe.


Af Raymund Nelausen

12 kommentarer

jenzo 22:20          
Trist trist men igen Vejle skulle aldrig have ansat carrit Falch en stor fejl
jenzo 22:21          
Jeg ser frem til at Vejle skal møde ac Horsens i pokalen
Poor Scouser Tommy 22:38          
Synes mere fingeren peger mod den sportslige ledelse end Carit Falch og Peter Sørensen. Der er simpelthen blevet handlet elendigt ind i VB. Vi kan kun krydse fingre for, at nogle af spillerne over tid kan udvikle sig til superligaspillere. Men skulle det tidspunkt komme, er det formentlig forlængst for sent. Det, VB viste i aften, giver ikke forhåbninger om noget som helst. Det var vel sæsonens hidtidige lavpunkt.
bpg100 23:11          
@jenzo

Hvad har deres problemer i denne sæson at gøre med at de ansatte carrit Falch, de skulle jo ud og finde en ny træner til denne her sæson. Men du har måske et byd på hvem de skulle have hentet for ikke at ligge som de gør nu.
steen27 23:17          
@ bpg100

Stik lige hovedet lidt længere op i røxxx på dig selv. Så kan du nok se hvad der var galt i at ansætte CF. Eller også kan du ikke.

Jeg gætter på det sidste. Og foreslår så at du afholder dig fra at kommentere på noget som du skingrende krystalklart INTET har fattet af.

Held og lykke med det hele nullergøj.
Forza2300 23:30          
@Steen27

Virkeligt en intelligent og moden kommentar
steen27 23:34          
@ Forza2300

Har du læst hvad jeg svarer på? Eller er du i samme kategori som ham jeg svarer...
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober