Luk

Ny Vendsyssel-ejer ser salgspotentiale i 17-årig

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Vendsyssel FF
1. division (01/11)
bet365 1,50 4,20 6,00

Vendsyssels nye ejer vil skabe balance i regnskabet ved at sælge en eller to spillere om året, og i Vendsyssel kan det blive den 17-årige Martin Dong.

Vendsyssel blev for nyligt købt af det schweiziske fodboldselskab Core Sports Capital, der foruden Vendsyssel også ejer den franske klub Clermont Foot 36 og østrigske Lustenau.

I et større interview med Ekstra Bladet fortæller Jerome Champagne, som er med i CSC, at man har en målrettet strategi om at finde klubber i økonomisk balance, og den sikres ved at skabe et eller to spillersalg om året.

Ifølge Champagne kan det i Vendsyssel blive den blot 17-årige Martin Dong, som indtil nu har spillet tre kampe for klubbens førstehold.

- De klubber, vi har købt og investeret i, er i økonomisk balance. Balancen opnås ved at sælge en spiller eller to om året. I Vendsyssel har de den 17-årige Martin Dong, som har et stort udviklingspotential, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter om målet med at eje Vendsyssel:

- Men vi har også sportslige ambitioner. Jeg siger ikke, vi spiller i Superligaen om et år eller to, for vi er også ydmyge. Men det er målet.

I interviewet med Ekstra Bladet fortælles det desuden, at CSC kiggede på i alt seks klubber i Danmark, inden valget faldt på Vendsyssel.

Hele interviewet kan læses her.


Af Jonas Dalgård
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober