Luk

Ny Venezia-keeper: Vil vise jeg er som i United

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Venezia - Salernitana
Serie A (26/10)
Oddset 2,05 3,45 3,55
bet365 2,05 3,40 3,75

Sergio Romero er netop skiftet til Serie A-klubben Venezia, hvor han vil bevise, at han er den samme, som da han var i Sampdoria og Manchester United. 

I sommer udløb kontrakten med Manchester United for Sergio Romeros vedkommende. 

Siden da har han stået uden kontrakt, men nu har han landet en aftale med Serie A-klubben Venezia for resten af sæsonen. 

- Venezia har fulgt mig i to-tre uger, hvor de ventede på min endelige beslutning. Jeg kan virkelig godt lide holdet, der er fyldt med unge spillere, og jeg føler mig også ung, siger den 34-årige keeper på pressemødet og fortsætter:

- Der er en solid klub, og jeg tror, at holdet har alt, hvad det kræver for at blive i Serie A. Jeg havde følelsen af at være en familie i Sampdoria, og jeg synes, det er den samme følelse her

- Det var et underligt år for mig, fordi jeg trænede hele året i United. Nogle dage trænede jeg alene, fordi holdet forberedte sig på en kamp. 

- Jeg føler mig godt tilpas. Jeg har holdt formen ved lige i Argentina, og jeg vil bevise, at jeg er den samme Sergio, som jeg var i Sampdoria og i Manchester, fortæller Sergio Romero. 

Venezia ligger nummer 17 med fem point for syv kampe. 
 

 


Af Andreas Roesen
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober