Luk

Ny VFF-stopper: Virker som det rigtige skridt

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - OB
Superligaen Grundspil (26/09)
Bet25 2,23 3,55 3,10
Oddset 2,15 3,65 3,25
bet365 2,10 3,60 3,10

Kellian van der Kaap blev torsdag præsenteret i Viborg, som virker til at være det helt rigtige sted for at tage det næste skridt i karrieren. 

Viborg har torsdag hentet en ny forsvarsspiller ind til holdet i form af 190 centimeter høje Kellian van der Kaap, der kommer til fra Maccabi Netanya.

Den 22-prige hollænder glæder sig til at prøve kræfter med 3F Superligaen, som han anser for værende stærk, mens Viborg virker som et godt sted at udvikle sig.

- Jeg er rigtig glad for at have skrevet under her. Jeg ved, at den danske liga er rigtig stærk, og jeg ser det som en meget spændende mulighed for mig. Det hele føles rigtigt her, og Viborg virker som det helt rigtige sted for mig at tage det næste skridt i min karriere. Både menneskerne, spillestilen og måden at arbejde med unge spillere på her har været med til, at beslutningen blev taget.

- Jeg er kommet for at give alt for holdet og fansene, og samtidig udvikle mig som spiller og menneske, så jeg glæder mig bare til at komme i gang, lyder det fra van der Kaap i pressemeddelelsen. 

Han har tidligere i karrieren været forbi Gronningen og Cambuur. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 23. september