LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nye FCK-problemer: Amankwaa ude et halvt år

| Superligaen | 13 kommentarer
Nye FCK-problemer: Amankwaa ude et halvt år
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,26 5,95 11,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
FC København er nok en gang blevet ramt af en alvorlig skade. Danny Amankwaa er ude af spillet et halvt år med en sprunget akillessene.

Skaderne er væltet ned over FC København de seneste uger. Andreas Cornelius og Youssef Toutouh er begge ude af spillet i længere tid, og nu kan Danny Amankwaa også skrives på listen over langtidsskadede spillere.

Han måtte tidligt i søndagens kamp mod Randers FC udgå, og nu er dommen så kommet. Amankwaa har revet akillessenen i det ene ben over, og er dermed ude i seks måneder.

- Danny har desværre sprunget akillessenen og skal opereres en af de nærmeste dage. Det betyder en pause på op til seks måneder, siger klublæge Morten Boesen til klubbens hjemmeside.

Også Ludwig Augustinsson blev skadet mod Randers. Han har pådraget sig en kraftig forstuvning i den ene ankel, så det er endnu uvist, om han er klar til pokalsemifinalen mod Esbjerg torsdag.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

13 kommentarer

badazz 14:00          
Det var en grim en :(.
God bedring til ham.
Romano Danese 14:02          
Alt vælter....nu skal sølvet bare sikres og så må vi se frem.
INTER-FCK-COWBOYS 14:06          
Sølvet er sikret heldigvis. Vi smider ikke 8 point når vi manger FCV, Hobro, Esbjerg og Sønderjydske.

Nu må Ståle bare vise tillid til de unge. I går blev jeg lidt harm over at man ikke bare prøvede med Wohlgremuth tidligere i stedet for Høgli og at en spiller som Felfel ikke får chancen nu når det nærmest er "gratis" at prøve det.
Benzo 14:09          
Sheit det var noget værre end jeg troede, især eftersom jeg bestemt mente at Boldsen (tror jeg) sagde. at lægestaben havde sagt han stadig havde styrke i sin fod, hvilket man vel ikke burde have med en sprunget akillessene.. Man god bedring til ham, han kommer nok stærkt tilbage næste år :)
MNH 14:09          
Av, av.. gør ondt bare at læse om en sådan skade. God bedring.
Randomhero 14:38          
Det var da sindsygt med de skader, man oplever i FCK.. Især at det er så alvorlige skader.. Og så hos flere unge spillere, det kan jo være potentielt karrierehæmmende..
Anders And 14:47          
Uroligt med så mange skader til de unge danskere, ikke bare i FCK, men generelt i både Superligaen og udlandet (Sisto, Fischer, Boilesen, Falk, Cornelius, Kadrii, Okore, flere kan sikkert nævnes)
Igen kan der stilles spørgsmålstegn ved om de bliver for fysisk presset i så tidlig en alder, at deres kroppe ikke kan følge med i udviklingen, eller om det bare er rent tilfælde??

Skidt for Amankwaa, og skidt for det danske u21!

God bedring
Torsdag 21. marts