LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nye tilråb mod Fischer: Men fokus er positivt

| Superligaen | 27 kommentarer
Efter FCM-fansenes smædesang mod Fischer: Her er Disciplinærinstansens afgørelse
Frimann og Jørgensen om FCK-stjerne: Flot at være på listen med Messi og Neymar
'Retov fortsat et emne i Brøndby' - Ebbe Sand efter nedtur i Esbjerg
'Her nikker han altså en skalle - fuldstændig vanvittigt' - Graulund tordner mod Brøndbys anfører
'Internationalt niveau' - Solbakken hylder N'Doye efter to kasser mod FCM
Nye tilråb mod Fischer: Men fokus er positivt
Foto: Getty Images
De homofobiske smædesange mod Viktor Fischer i ugens løb blev søndag gentaget før kampen mellem Brøndby IF og FC København.

I sidste weekend blev FCK's Viktor Fischer udsat for homofobiske smædesange i både Odense og Farum. 

Igen søndag var der en sang om, at 'Viktor Fischer er gay', mens spillerne inspicerede banen inden kampen mellem Brøndby og FC København.

Fischer glædede sig over, at søndagens sang kun blev afsunget inden kampen - og erklærede sig overrasket over, hvor meget fokus sagen har fået i løbet af ugen.

- Det har været en sag, der næsten har været større, end noget, der bare kommer fodbolden ved. Der er mange, der har meldt sig ind i det. Det har været rigtig positivt, sagde Fischer til TV3+ efter 2-1-sejren på Brøndby Stadion.

Fischer gik selv direkte på tv efter sidste søndags kamp i Odense og langede hårdt ud af OB-fansenes adfærd. At det skabte så meget virak, har dog overrasket FCK'eren.

- Jeg er meget overrasket. Når man kommer med sådan en kommentar, så håber man måske lidt naivt, at der kommer en straf, og så dropper vi det igen. Det er virkelig blevet hævet op på et højere niveau, og det har overrasket mig, sagde Fischer.


Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

27 kommentarer

Marmat 19:01          
Og så gider vi ikke høre mere om det!
ThePantsParty 19:13          
Nej, nu har Fischer været nok i fokus. Emnet er allerede trættende, og bold.dk har virkelig cashet ind på kontroversen om det med konstant at lave artikler og videoer om det.

Vi er imod homofobi. Lad os nu snakke om noget andet - fx det på banen?!
KM2014 19:16          
Luk røven tak. Du har fået opmærksomheden som du søgte. Så lad os vende tilbage til det tilskuerne altid har gjort. Nemlig håne hinanden og det er en del af charmen ved fodbold...
Schelden 19:17          
Når en kæmpe gruppe igen i dag råber homofobiske sange mod spillere, skal man selvfølgelig ikke snakke om noget andet. Nogle FCK-fans fik også lovet tæsk, hvis ikke de fjernede deres regnbueflag. Det er et stort problem blandt diverse fanfraktioner, og det skal italesættes indtil folk fatter, at det ikke er OK.
Semper fi 19:19          
Underlig påstand. Jeg stod på Sydsiden fra to timer før start... hvis nogen har sunget om Fischer, så har det godt nok ikke været hverken højt eller mange...men det er da en god historie hvis Bold gerne vil holde gryden i kog...
Rundini 19:21          
@KM
Er der nogen der har sagt tilskuerne ikke må håne hinanden?
Hvis du mener det er at håne hinanden gennem blandt andet ordene gay, homo eller bøsse og selv vælger at gøre det, ja så er det jo du er indbegrebet af en homofob.
Det er jo ligesom det man gerne vil væk fra, at folk opfører sig racistisk og homofobisk, det kan vel ikke være skide svært at fatte?
EfB 1924 19:21          
Kæft hvor er der her emne trættende, en storm i et glas vand nærmest. Lad os nu komme videre.
Torsdag 25. april