Luk

Nyindkøb sikrede Sevilla-sejr i overtiden

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Sevilla - Osasuna 3-2
La Liga
13' 1-0 Youssef En-Nesyri
45' 2-0 Lucas Ocampos
54' 2-0 Sergio Herrera
64' 2-1 Aridane Hernandez
74' 2-2 Roberto Torres
90' 3-2 Youssef En-Nesyri

Sevilla havde smidt en 2-0-føring mod Osasunas ti mand, men i overtiden dukkede Youssef En Nesyri op og sikrede en 3-2-sejr i søndagens La Liga-kamp.

Sevilla tog søndag imod Osasuna i La Liga, hvor Julen Lopeteguis tropper hænger på helt fremme – lige efter Barcelona og Real Madrid.

Nytilkomne Youssef En Nesyri fortsatte søndag sine fine takter for Sevilla efter sit vinterskifte, for efter et kvarter var han på pletten for tredje gang i 10 kampe.

Angriberen blev stukket fri i dybden og svigtede ikke foran kassen, og så var Sevilla foran 1-0.

Kort før pausen blev det 2-0, da Lucas Ocampos steg til vejrs i feltet efter et hjørnespark, og her headede han bolden i mål.

Missionen for Osasuna blev en del sværere kort inde i anden halvleg, for her blev målmand Sergio Herrera udvist, da han ramte bolden med hånden uden for feltet.

Osasuna reducerede dog efter en time trods at være en mand i undertal, da Aridane pandede en frisparksbold i kassen fra Roberto Torres. 2-1.

Herefter holdt Osasuna godt i bolden, og med 20 minutter igen fik de tildelt straffespark, efter dommeren havde tjekket en hånd-på-bolden-situation på VAR.

Roberto Torres tog sig af straffesparket, som han sendte i kassen til 2-2, og så var Osasunas flotte comeback en realitet.

Desværre for Osasuna formåede Sevilla at snuppe de tre point i tre minutters overtid. Igen var det En Nesyri, der var på pletten - denne gang skovlede han den over stregen i det tætbefolkede felt.

Dermed holder Sevilla snor i rækkens to tophold, der mødes i El Clasico senere søndag.


Af Sara Margren
Søndag 5. juli