Luk

Nykøbing binder tidligere FCN-talent til 2022

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Jannich Storch har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, så hans aftale i Nykøbing nu gælder halvandet år frem.

Søndag har 2. divisionstopholdet Nykøbing præsenteret en forsinket julegave i form af en ny kontrakt til målmanden Jannich Storch.

Den 27-årige keepers aftale løber nu til sommeren 2022, og han glæder sig over at have fremtiden på plads.

- Jeg er både glad og stolt over, at jeg har skrevet under på den her kontrakt. Jeg har hele tiden været rigtig glad for at være i NFC, men klubben er virkelig også kommet under huden på mig. Jeg er vild med klubbens filosofi, miljøet og at være en del af den rejse som, vi stadig er på.

- Jeg har længe været i en god dialog med klubben, så vi vidste, hvor vi havde hinanden. Jeg havde kun en forlængelse med Nykøbing FC i tankerne, så det er selvsagt dejligt, at vi nu også rent formelt har fået papir på det, siger Storch til klubbens hjemmeside.

Målmanden har i dele af efterårssæsonen været ude med en skade, men han satser på at kunne hjælpe Nykøbing tilbage i 1. division i det nye år.

- Selvom jeg har været lidt skadet, har det jo været et fantastisk efterår. Personligt startede sæsonen rigtig godt med en masse clean sheets, hvorefter jeg så har været en del skadet. Når drengene har præsteret, som de har gjort på banen, så gør det dog situationen lidt lettere.

- Jeg glæder mig helt vildt til at kunne spille igen og være en del af den her fantastiske sæson, som vi er i gang med, og som vi til foråret skal gøre færdigt, siger han.

Jannich Storch kom til Nykøbing i januar 2019 og har hidtil spillet 36 kampe for klubben. Før det spillede han i FC Roskilde, AB og FC Nordsjælland.


Af Martin Schmidt
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar