LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Nykøbing FC: Er blevet mere attraktiv som klub

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Nykøbing FC: Er blevet mere attraktiv som klub
Foto: Nykøbing FC
Nykøbing FC kan godt mærke, at klubben er mere attraktiv for nye spillere efter oprykningen til 1. division og på grund af klubbens ambitiøse planer.

Nykøbing FC offentliggjorde for et års tid siden store planer for klubben, og det resulterede efter bare en enkelt sæson oprykning til 1. division.

Her har klubben i første omgang forsøgt at få forlænget aftaler med stamspillerne, men cheftræner Jens Olsen kan godt mærke, at klubben er mere attraktiv at komme til udefra.

- Det er en travl sommer, da pausen er meget kort. Vi har skullet forlænge med vores egne spillere og holde på profilerne og samtidig se os om efter eventuelle forstærkninger, siger Olsen til bold.dk.

- Jeg kan godt mærke, at der sker noget mere, og der er åbnet nogle døre for os i forhold til tidligere. Vi er på en anden hylde nu, men kan stadig godt mærke, vi halter lidt efter i forhold til vores nye konkurrenter på grund af geografien.

- Heldigvis er der ambitiøse spillere, som er tiltrukket af vores miljø og struktur, hvor vi træner en masse, og nu hvor vi også kan tilbyde 1. division, er vi klart mere attraktive.

Nykøbing FC har sikret sig en række forstærkninger, men er ikke færdig på markedet endnu.

- Vi leder stadig efter et par spillere, men vi tager det med ro, for det er vigtigere for os at få de rigtige spillere, frem for de er med fra første kamp. Vi tror meget på dem, vi har, og vi går ind til sæsonen med stor tro på tingene. Vi kan spille med og vil spille med samme filosofi som i 2. division.

- Vores projekt har kun været 100 procent i gang fra nytår, hvor vi fik tilknyttet flere trænere og træner mere. Det skal lige sætte sig helt, og selvom det er gået hurtigere, end vi havde regnet med, er der stadig et stykke vej endnu.

Nykøbing FC indleder sæsonen næste søndag med en kamp mod Næstved.

mikkel@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

3 kommentarer

Lucas Radebe 20:58          
Fantastisk billede. Ligner til forveksling noget fra et reality program.
Mathias MTV 22:11          
Det billede er fandeme fedt, hahaha!
BKF 23:20          
Blevet mere attraktiv = fået flere penge.
Onsdag 20. februar