Luk

Nykøbing FC hentede sen sejr i topbrag

| 2. Division | 8 kommentarer

Infoboks

HIK - Nykøbing FC 1-2
2. Division Gruppe 2
26' 0-1 Mathias Gehrt
69' 1-1 Anton Pedersen
83' 1-2 Kristian Lindberg

Nykøbing FC tog den 11. sejr i 13 kampe og lukkede sluttede efteråret med en 2-1-gevinst i topopgøret mod HIK.

Denne weekend markerer efterårets sidste runde i 2. Division, og i gruppe 2 blev der lukket ned med lidt af en kioskbasker. Suveræne Nykøbing FC gæstede de nærmeste forfølgere fra HIK.

Nedrykkerne fra Nykøbing har blot smidt fire point i de første 12 kampe, hvor de har uddelt flere gevaldige øretæver undervejs.

Sådan en var HIK ikke i fare for at få hjemme på kunstgræsset i Hellerup, men de kunne se gæsterne gå til pause med føringen i behold på Mathias Gehrts scoring.

Anton Pedersen udlignede for HIK med tyve minutter igen, men Nykøbing rejste alligevel hjem med alle tre point, da Kristian Lindberg blev matchvinder i de døende minutter.

Med 2-1-sejren overvintrer NFC med 35 point og er sikret et forspring på mindst otte point til rækkens nummer to vinteren over.
 


Af Casper Baunsgaard

8 kommentarer

Lifetec 21:06          
Sæsonens første "ufortjente" point. Jeg synes HIK spillede bedre i dag og havde "fortjent" som minimum det ene point. De spillede rigtig fin fodbold! - men fantastisk at vi også kan have marginalerne med os i modsætning til sidste sæson.
Hvis vi tillader OB lige så mange målchancer så får vi røvfuld, men lad os nu se. Holdet har i mange år været et udpræget momentum-hold med stimer af enten sejre eller nederlag, så med den selvtillid der er i holdet lige nu, så tror jeg vi kan gøre en god figur. Det bliver spændende at se.
Lige gyldigt hvad, så skal der lyde et kæmpe tillykke til holdet for denne halvsæson. Det er f..... godt gået! Respekt!
YouDontSay 21:20          
Jeg må endnu engang understrege hvor imponerende stort et talent Jacob Blach fra NFC han er. I dag spiller han ude af position på højre back (normalt stopper) og leverer fortrinligt.. 17 år.. hold da op.
Søren79 21:30          
HIK var bedst og havde fortjent bedre. Men man skal score på sine chancer.
Lifetec 21:31          
Jeg må endnu engang understrege hvor imponerende stort et talent Jacob Blach fra NFC han er. I dag spiller han ude af position på højre back (normalt stopper) og leverer fortrinligt.. 17 år.. hold da op.
Helt enig. Det ser meget meget spændende ud. Håber han fortsætter udviklingen. NFC skal se at få skrevet en lang kontrakt med ham....

En anden ting, så under jeg virkelig Lindberg at få hul på bylden. Synes han har set rigtig god ud i de minutter han har fået på det sidste. Desværre så jeg ikke målet fordi en bredskuldret NFC-fan (forståeligt nok) rejser sig op lige foran kameraet da målchancen opstår :-(
bmp77 21:52          
Ja, HIK er klart det bedste hold NFC har mødt endnu i 2. Division !
Et rigtigt fint hold der spiller godt !

Én ting skuffer mig dog - brok, brok, brok, brok, brok og atter brok til dommeren fra HIK !
Nøøøøj hvor bliver man dog hurtigt træt af deres brok og gestikuleren til dommeren...
kimjen 22:02          
Fed kamp på 1 division´s niveau, Nykøbing fik sejren tilsidst af HIK, som havde et par alvorlige" direktører " i 2 halvleg.
femmerbolden 01:32          
I sæsonens sidste kamp skete det endeligt. HIK folkene mødte NFC`erne med falstringernes " egen medicin ". Holdet havde læst på lektien, og var i faser af spillet toneangivende. Med 10`eren Hebo som kreativ indpisker blev NFC forsvaret gentagne gange sat på prøve, og ikke så få HIK angreb kunne have endt med scoringer. Flere afslutninger endte i sidenettet, og kun en feberredning fra Sebastian Olsen i NFC målet var afgørende for at NFC kunne nappe de 3 point`s med til Falster.

Gehrt header en velplaceret aflevering fra Schultz i nettet til 1-0 hvorefter HIK udligner. Indskiftede Lindberg gjorde endelig sin entrè på scoringslisten med en spektakulær kasse, da han kynisk loppede kuglen i mål uden chance for HIK`s keeper. Set herfra kampens detalje.

Ubesejret i 16-17 betydende kampe, 35 point`s ud af 39 mulige, en unik målscore med Koch og Kristensen som de flittigst scorende i 2. division. Tillykke til spillere og alle omkring holdet. KLASSE!
Mandag 25. januar