Luk

Nykøbing FC henter forsvarsspiller hjem

| Danmark | 7 kommentarer

Infoboks

18-årige Elias Gärtig vender hjem til Nykøbing FC fra efter år i Frem og et par år på Brøndby IF's ungdomshold. Forsvarsspilleren er blevet udstyret med en treårig aftale.

I næste weekend begynder 1. division, og skal Nykøbing FC prøve kræfter med rækken efter deres suveræne oprykning i sidste sæson.

NFC er i fuld gang med at opruste truppen, og lørdag kan klubben offentliggøre en tidligere ungdomsspiller i klubben.

Som U14-spiller forlod midterforsvareren Elias Gärtig nemlig NFC til fordel for Brøndby IF, men nu vender han hjem, efter han i det seneste år har spillet i Frem. 

Gärtig er nemlig blevet udstyret med en treårig aftale hos Nykøbing FC, og det er manager Claus Jensen ganske godt tilfreds med. 

 - Vi elsker jo, når vores tidligere talenter vender hjem igen, og jeg er da også enormt glad for, at Elias nu igen er Nykøbing FC-spiller.

– Elias har gjort et rigtig godt indtryk i hans prøvetræningsperiode, og vi har set en ung spiller, der ikke blot har en fantastisk fysik, men også har en stor modenhed og et kæmpestort potentiale. Jeg er meget tilfreds med, at Elias nu i de kommende tre år er NFC-spiller, sigher Jensen til klubbens hjemmeside.

Gärtig kommer til NFC fra Frem, hvor han kom til fra Brøndbys U19-hold i 2020.


Af Theis Fischer Brandt

7 kommentarer

PUSB! 14:52          
Blev aldrig fast mand i Frem, men det vil selvfølgelig ikke være første gang i verdenshistorien at de scouter lidt skævt :)

Noget må han i hvert fald have vist siden Nykøbing skriver 3 år med ham.
MBrøgger 16:34          
Mon ikke han er hentet til bredden hos NFC, ellers er der stadig udviklingspotentiale med kun 18 år.
Lifetec 21:33          
God nyhed. Men nu tror jeg så også vi er fyldt godt op i midterforsvaret. Holm, Egeris, Kasper Jensen, Backman, Black, Malthe og nu ham her, kan alle spille den... Jeg synes vi mangler noget offensiv kreativitet. Håber på en offensiv midt, en kant og en spids. Det er nok naivt at tro vi kan signe med 3 offensive kvalitetsspillere i samme vindue...
fodbold_hjernen 07:18          
Han bliver et hit. at FREM ikke brugte ham er en gåde med deres resultater i foråret in mente.
Helt i hvidt 03:52          
E
Helt i hvidt 03:53          
En ung spiller der kan bygges på, men men men ikke en profil der kan redde NFC i 1 div, Elias er en fin spiller der med tiden vil blive en profil på holdet, men der mangler i den grad 2-3 profiler der har niveau som en top 1 div spiller, hvis NFC skal gøre sig nogen forhåbninger om overlevelse. Jeg ser gerne 1 -2 dygtige offensiv og def midtbane og så en dygtig kant, Jessen er simpelhen ikke dygtig nok
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober