Luk

Nykøbing FC tager afsked med 21-årig stopper

| 2. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC skriver på sin hjemmeside, at 21-årige Gustav Kjeldsen ikke får forlænget sin kontrakt i klubben. 

Gustav Kjeldsen har været fast mand for Nykøbing FC i denne sæson, som endte med en nedrykning til 2. division. 

Nu kommer klubben til at mangle den 21-årige stopper. 

Klubben skriver på sin hjemmeside, at parterne ikke forlænger samarbejdet, og dermed er Kjeldsen fortid i klubben. 

– Vi har været glade for at have Gustav i Nykøbing FC, og vi ønsker ham held og lykke i sin videre karriere, lyder det kortfattet fra Nykøbing FC-manager Claus Jensen til klubbens hjemmeside. 

Gustav Kjeldsen fik 63 kampe for Nykøbing FC.


Af Anders Jensen

7 kommentarer

Lifetec 20:35          
Jeg tror og håber, at ledelsen har en plan med det de laver. Jeg er helt med på at Gustav aldrig blev en profil på holdet, men han er altså kun 21 år, hvilket ikke er meget på en position hvor rutine betyder en hel del. Jeg er sikker på han kan udvikle sig positivt de næste par år. Alt andet lige er det en svækkelse af truppen hvis vi ikke formår at tiltrække spillere udefra.
Hvis det ikke lykkedes er der heldigvis nogle unge talentfulde forsvarsspillere på vej og Backman er forhåbentlig snart sin skade kvit. Frygter dog der er stor risiko for at vi mister flere spillere inden vinduet lukker....
pritty 12:08          
@Lifetec:
En ændret og offentlig tilgængelig strategi er stærkt ønskelig!
Hvis der skal "ro på "bagklappen" både internt og eksternet må ønsket om SL 2020 - 2022 og et minimunm plads 6. i 1. division selvfølgeling erstattes af noget mere jordnært og håndterbart!
Jeg er mest tilhænger at benytte "neddykket" til 2. divison til en reetablering at holdet med fokus på talenter, og dermed fastholde målsætningen af 50 procent af 1. holdet skal være lokalt funderet og 30 procent være i startelveren.
Ligeledes at 1. holdstruppen opgraderes til 2. spillere på hver possion følgelig 22. spilllere.
Så der må investeres i topnøglespillere af 1. divisionsniveau, udover dem "vi" har, og satse på en opbygningshorisont på 2. år.
femmerbolden 12:09          
Tror næppe planen er at hente Erik Sviatchenko til det bageste forsvar. Et gæt kunne være et længerevarende ophold i landets 2. division, hvor der i en ørkenvandring ventes på ungdommen. NFC`s historie fortæller imidlertid, at skulle talenter dukke op, har de søgt andre græsgange på frie transfers inden for en kort tidsperiode. Øvelsen i at " vande naboens have " har holdet fra Falster altid mestret.

Det virker en smule som om flosklen " bare det at være med er flot ", og mon ikke lav budgets politikken de sidste vinduer vil vise sig at blive en dyr fornøjelse.
Signalværdien var til at få øje på da NIF ansatte Michael Hemmingsen som træner, og resultaterne gik i den rigtige retning med en nærved og næsten oprykning. I Nykøbing skryder man om Superliga og signalerer amatørisme. At forårsturneringen kan løbe af stablen med så pauvre resultater, uden ændring af trænerteamet synes bemærkelsesværdigt. Har Jensen købt retten til såvel trænerpost som spillerkontrakter? Det har i andre organisationer ikke altid været det rigtige kun at udskifte spillere. Trænere er en vigtig del af organisationen, og indtil flere af slagsen har man set kapitulere med aftrædelse til følge.

Snart triller opmandens ært i fløjten, og så kan alle " hygge " sig i CM Arena med offensivt teknisk pointfattigt fodboldspil.
NæstvedFan 12:56          
Han vil jo nok ikke spille 2 division, men ku være spændende hvis han kom lidt nordpå og gjorde Enemark med selskab i bagkæden. Der går nok ikke længe, før Joel Felix finder ny arbejdsgiver
BlueAndWhiteForever 18:27          
Håber da osse vi (Lyngby)får Emilio retur . Han skal da ikke spille 2. Div
Lifetec 20:51          
Emilio viste til tider fuldstændig vanvittigt højt niveau! Desværre løb det også tit ud i sandet for ham, men jeg undrer mig alligevel over han ikke fik mere tillid og flere minutter på banen - særligt da vi lige pludselig heller ikke kunne score mål. Han var en af de få der kunne lidt ud over det sædvanlige. Som min gamle fodboldtræner altid sagde, når han kritiserede: "Vi har for mange der kan for lidt"..... Jeg ville meget meget gerne beholde ham, men selvfølgelig skal han ikke spille 2. division, så han ryger nok til Lyngby igen, men kunne vi så ikke få Warming retur ? :-)

Jeg håber for øvrigt alle dem der kritiserede Jens Olsen nu har indset hvor meget han fik ud af holdet. Jeg er kæmpe fan, og håber han på et tidspunkt kommer tilbage.
Jeg er dog også stor fan af Claus Jensen, og vi skal alle huske hvor stor betydning han har for, at klubben har rykket sig rigtig meget de sidste 5 år. Jeg er sikker på han nok skal få vendt skuden. Vi må prøve at bevare optimismen, men også være realistiske. Det bliver meget vanskeligt at komme tilbage til 1. division foreløbigt - særligt hvis ikke der kan tiltrækkes spillere udefra og vi samtidig ikke kan holde på de største talenter. Jeg er helt enig med Femmerbolden i, at når vi endelig har nogle rigtig dygtige talenter så flytter de til større klubber nærmest inden de overhovedet rammer førsteholdet. Det er dybt frustrerende, og den tendens skal vendes hvis der skal være noget som helst vægt bag ordene i visionen om 50%/30% egenudviklede spillere.

Og ja Pritty, vi skal have en trup på minimum to spillere på hver plads (22 spillere) - men mon økonomien er til det? Vi må håbe. Synes det er decideret pinligt, at vi i flere kampe i 1. division end ikke har kunnet udfylde udskiftningsbænken. Der SKAL være skarp konkurrence om hver plads! Truppen har været alt for tynd og lige pt. er den endnu tyndere....
pritty 11:59          
@Lifetec og @femmerbolden:
Jeg er overbevist om at økonomien er til 22 spillere på 1. holdet, og at vi kan kan "holde" på talenterne hvis de får spilletid af betydning på 1. holdet, samt en en rimelig "hyre", samt "udsigt" til 1. division indenfor to år via professionelle træningsvilkår, og dermed i"udstillingsvinduet" til Sl.
Så 12 talenter og 12 mere rutinerede!
Hvor svært kan det være? ;-)
Organisationen?:
Træningsvilkårene er professionelle og nok så vigtigt rost af spillerne!
MEN en reel hovedtræner må der vel til hvis holdet skal rykke, og ja så der det med økonomien, men mon ikke at der kan dannes en samling af sponsorer hvis organisationen reorganiseres, og at managerrollen redefineres i forhold til en hovedtræner?!
Søndag 9. august