LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Nykøbing klar til 1. division efter sent drama

| 2. Division | 29 kommentarer
Nykøbing klar til 1. division efter sent drama
Foto: Nykøbing FC
Det så ud til, at Nykøbing FC havde smidt oprykningen væk mod Thisted, men på et mål efter 89 minutter sikrede de sig pladsen i 1. division med en 3-2-sejr.

Lørdag skulle den tredje oprykker til 1. division findes i 2. divisions oprykningsspil. Hele fem klubber havde en teoretisk mulighed for at spille sig op i den næstbedste række sammen med AB og Fremad Amager.

Før runden havde Nykøbing FC de bedste kort på hånden, da de sad på tredjepladsen. De kunne sikre oprykningen ved at vinde ude mod Thisted, der kunne sikre oprykning med en sejr, hvis Brabrand og Brønshøj spillede uafgjort i deres indbyrdes møde.

Brabrand og Brønshøj var i samme situation før deres møde. De skulle begge vinde kampen og håbe på, at det lykkedes Thisted at tage point fra Nykøbing FC. Frem havde også en chance, men skulle bruge en storsejr af de rekordstore samtidig med, at resultaterne flaskede sig.

Nykøbing FC havde skæbnen i egne hænder, og det havde de tænkt sig at udnytte. De tog nemlig hurtigt et stort skridt mod oprykning, da de kom på 1-0 på et selvmål af Mads Lauritsen efter kun to minutter. Efter 16 minutter gjorde Lars Pleidrup det til 2-0, og så lignede det oprykning for Nykøbing.

I Brabrand bølgede kampen frem og tilbage. Efter 19 minutter bragte Andreas Granskov Brønshøj på 1-0. Brabrand svarede igen ti minutter senere takket være Lasse Post, men et par minutter efter pausen bragte Jabar Sharza igen Brønshøj foran.

Efter en time blev spændingen i kampen om oprykning genoplivet, da Thisted reducerede. Brasilianske Renato De Vecchi stod for reduceringen, og så ville en enkelt Thisted-scoring pludselig være nok til at sende Brønshøj i 1. division.

Med omkring 15 minutter igen skiftede oprykningspladsen hænder. Thisteds Thomas Quorning udlignede til 2-2, og så var Brønshøj, der førte 2-1 over Brabrand, på vej mod 1. division.

Brønshøj skulle holde sig foran for at rykke op, men den opgave blev gjort en smule sværere, da de blev reduceret til ti mand i det 78. minut. Jeffrey Ofori fik sit andet gule kort, og Brønshøj måtte spille kampen færdig med ti mand. 

Nykøbing FC kunne stadig selv sikre sig oprykning, hvis de kunne finde et sejrsmål og med et minut igen lykkedes det. 3-2, og så kunne Nykøbing FC igen dufte oprykning. 

Sejren holdt hjem, og Nykøbing FC kunne fejre oprykning til 1. division efter en dramatisk afslutning. Brabrand kom tilbage mod Brønshøj og fik hentet 2-2 med en overtidsscoring, men ingen af holdene kunne gøre noget ved, at Nykøbing FC tog tredjepladsen.

Frem kom som ventet ikke til at blande sig i kampen om tredjepladsen, men fik alligevel lukket med en sejr. Med 2-0 ude mod Hvidovre sikrede Frem sig fjerdepladsen.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Peter Miles

29 kommentarer

Njord 17:00          
Jeg må bare sige, at den tredjeplads var ren og skær held. Havde Thisted scoret på deres kæmpechance minuttet før Nykøbing kom på 3-2, havde Thisted været i 1. division nu. Og Brønshøj var også længe på tredjepladsen. Men uanset hvem som fik den tredjeplads, så havde det været med en portion held oven i.

Men når det er sagt, så tillykke til de tre oprykkere!
Tingsted 17:04          
Jeg må bare sige, at den tredjeplads var ren og skær held. Havde Thisted scoret på deres kæmpechance minuttet før Nykøbing kom på 3-2, havde Thisted været i 1. division nu. Og Brønshøj var også længe på tredjepladsen. Men uanset hvem som fik den tredjeplads, så havde det været med en portion held oven i.

Men når det er sagt, så tillykke til de tre oprykkere!


Der er intet held ved den oprykning, det er vildt at Thisted overhoved får skabt spænding om den ved at udligne. Fortjent sejr til NFC i kampen, og fortjent oprykning til NFC, som set gennem hele foråret har spillet godt. De tre bedste hold rykker op, det kan der ikke være tvivl om.
dllu 17:09          
Claus und Claus FC i 1. division. Nyd det så længe det varer - om et år bytter vi plads...
KudosTokens 17:11          
Thisted har haft rigeligt med chancer til at rykke op. De har bare ikke været kyniske og professionelle nok. Nykøbing FC er ikke lige min kop te. Havde hellere set Frem rykke op
Hendrixen 17:13          
Tabellen lyver sjældent, når sæsonen er slut.
Nykøbing har dog vist sig skrøbelige både fysisk og mentalt, når de møder "rigtige førstedivisionshold", hvilket de to meget klare nederlag til AB vidner om, så der er lidt at arbejde med over sommeren for Jens O og Co.
Jeg synes dog, Nykøbing har et spændende hold, der vil spille bold, og som indeholder et godt mix af ungdom og rutine.
Desuden plejer deres ungdomsafdeling at levere mindst en potentiel førsteholdsspiller fra næsten hver årgang, så måske kan de bide sig fast i den næstbedste række.
Forhammeren 17:33          
Måske en ringe trøst lige nu men Brønshøj kan i det mindste "glæde" sig over at den meget sene udligning ikke kostede oprykningen ( muligt at de vidste at Nykøbing havde vundet ).
Acheron 3 17:37          
Nykøbing har været et af forårets mest formstærke hold, så på den baggrund er det helt OK at de rykker op. Modsat så mange andre hold i 1. division plejer de også at trække en del tilskuere på stadion, så også på den led er det fint at få dem op.
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar