LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Nykøbing-spids: Vi har kvaliteterne

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Nykøbing-spids: Vi har kvaliteterne
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

FC Fredericia - Nykøbing FC
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,90 3,40 3,60
NordicBet 2,04 3,50 3,40
Oddset 2,05 3,55 3,40

Se Danmark - Belgien (U21)

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Nykøbing FC har kvaliteterne til at score mål og vinde, når de søndag går på banen mod FC Helsingør, mener angriberen Emil Holten.

Der er landsholdspause, men søndag ruller bolden i den danske 1. division og her skal Nykøbing FC en tur nordpå, for at møde FC Helsingør.

Sidst de to hold mødtes, endte det 0-0, men Nykøbing-angriberen Emil Holten føler, at han og holdkammeraterne kunne have vundet den kamp.

- Jeg husker vores sidste kamp mod FC Helsingør som en kamp, hvor vi egentlig havde meget godt styr på dem. Vi havde de længste og bedste perioder samt en håndfuld gode chancer, hvor vi kunne have været kommet foran - dem skal vi udnytte i morgen, siger han til klubbens hjemmeside.

22-årige Holten har scoret fire mål i Nykøbings seneste seks kampe og møder ind til kampen med masser af selvtillid på egne og holdets vegne.

- Selvtilliden er aldrig et problem hos mig. Jeg ved, at jeg selv og mine holdkammerater har kvaliteterne til at gå ud og score en masse mål og vinde enhver kamp. Vi skal tilbage til det, som vi præsterede i første halvleg mod FC Roskilde og i størstedelen af kampen mod Næstved. Gør vi det, så får vi også tre point med hjem, fortæller Holten, der har scoret fire mål i de seneste seks kampe.

Kampen mellem Helsingør og Nykøbing spilles søndag klokken 13.45.


Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts