Luk

Nykøbing tog vild overtidssejr i topbrag

| 2. Division | 16 kommentarer

Nykøbing FC var bagud 0-2, men vandt 3-2 i overtiden over lokalrivalerne Næstved og topper dermed fortsat deres gruppe i 2. division.

Søndag var der topbrag og lokalopgør i 2. divisions gruppe 2, da topholdet Nykøbing FC tog imod Næstved.

Begge klubber havde som de eneste hold i rækken ikke tabt endnu og havde både rækkens bedste forsvar og angreb.

Næstved-angriber Christoffer Thrane bragte Næstved foran i første halvleg, hvor Nykøbing var tættest på med et skud på stolpen fra Sebastian Koch.

Kort før pausen blev Edson Aquino udvist, og dermed skulle Næstved spille 45 minutter i undertal.

Knap var anden halvleg dog sparket i gang, før Abdoulai Njai øgede Næstveds føring til 2-0, men efter en time fik Sebastian Koch bragt spændingen tilbage i opgøret med en reducering til 1-2.

Med et kvarter igen kom udligningen så fra forsvarsspiller Jacob Egeris, og så var der lagt op til en heftig slutfase.

Nykøbing pressede på, mens Næstved lurede på omstillinger, og dybt inde i tillægstiden faldt der så et sejrsmål.

Her sikrede Egeris nemlig en 3-2-sejr, og så kunne Nykøbing-spillerne og de fremmødte tilskuere juble over den vigtige sejr, som fortsat holder Nykøbing på førstepladsen.


Af Sara Margren

16 kommentarer

skål 16:19          
Øv, at det skulle være den af alle kampe, jeg skulle misse at se! Jeg havde regnet med, at fraværet af Gehrt ville blive dyrt, men så hjalp det sikkert, at Næver blev reduceret til ti mand (håber det var fortjent - og håber sejren ligeså var det).
DenVredeDiktator 17:11          
Næstveds spiller modtaget 2 gule kort for en hånd i ansigtet på Sebastian Koch 1 minut inden dommeren fløjter. Så ikke noget der.

Næstved blev lammet efter reduceringen hvor der stod Nykøbing FC på det hele, efter udligningen begyndte Næstved at spille lidt mere med og Nykøbing sparrede lidt på kræfterne indtil til sidst hvor MK kan heade et perfekt indlæg i det lange hjørne. Fortjent sejr på 3-2 til NFC.
Lifetec 17:52          
Hvilket drama! Fantastisk at det denne gang var NFC der havde heldet til sidst, og ikke Næstved på trods af deres heldige åbningsmål.

Ikke det bedste spil, men utroligt intenst. Til tider savnede jeg Pleidrups kølighed og Gehrts kreativitet, men gutterne kæmpede flot.

Skal jeg fremhæve en enkelt spiller, så må jeg bare endnu engang rose MK. Det er dybt imponerende hvordan han tager bolden til sig, dribler, fordeler og scorer mål.
bmp77 18:29          
Øv, Øv, Øv at være arbejdsramt lige til den kamp :-(
Den ville jeg vildt gerne have set.

@Lifetec, viste godt at Gehrt var ude med karantæne, men var Pleidrup heller ikke med ?? Det lyder det til med din kommentar...

Og hvis, hvordan fungerede holdet så uden både Pleidrup og Gehrt ? Tænker at vi var hårdt ramt offensivt opspilsmæssigt - men 3 mål er da mere end godkendt..
Lifetec 18:39          
Ja dér gik du glip af noget, surt :-(
Det var tydeligt, at spillerne lige skulle vænne sig til at spille uden Gehrt og Pleidrup. Meget af det offensive spil går jo normalt gennem dem. I dag var det særligt Carlson og en lidt mere tilbagetrukket MK der stod for spilfordelingen og Emilio blev tit forsøgt sat i scene på kanten så han kunne udfordre én mod én. Jeg vil ikke lige frem sige vi væltede os i målchancer, men der blev lagt en stor arbejdsindsats, og sejren vel fortjent, når vi stort set har bolden hele tiden (til dels også pga. af det tidlige røde kort).
Pleidrup og Jessen er ude med skader (fiber?) og Søren er stadig ikke på 100% - han kom i hvert fald heller ikke ind i denne kamp.
Pleidrup blev hyldet før kampen for hans 400 kampe for klubben. Imponerende. På alle måder en fantastisk rollemodel!
femmerbolden 21:05          
Ikke den mest seværdige kamp i CM Arena. 1½ times undervisning i vidt forskellige fodboldfilosofier. Et hold der konsekvent negligerede midtbanen ved konsekvent at sparke høje bold hen over midtbanen i håb om at ramme en medspiller, og et hold der når nu alligevel midtbanen er der, valgte at gøre brug af de der placerede teknikkere. Der skal 2 hold til en god kamp, i dag....manglede det ene.

Kaptajnen og de to teknikkere Gehrt og Christensen var indisponible til dagens opgør, men Jensen og co. havde gjort deres forarbejde og rykket Mathias Kristensen en smule tilbage på banen, hvilket gav plads til Lindberg, som for første gang var at finde i startelleveren. Lindberg synes at befinde sig godt på stürmer pladsen og viste stor flid.
Egeris var tildelt anførerbindet og styrede rutineret tropperne. Han kvitterede for tilliden ved at stange kuglen i kassen til udligning 2-2. Et hovedstødsmål med appel.

En hilsen til Lars Koch og Håkan Nilsson, som sammen med U17 holdet kunne fremvise trofæet som bevis på det danske mesterskab i pokalturneringen for U17 hold. Satsningen i ungdomsafdelingen bærer frugt.

wellplayed 21:38          
Det er kampe som denne, der husker en på, hvorfor man ser fodbold og er fan af et bestemt hold. Fuck det var en genial og fortjent sejr. Stærkt spil af drengene og fedt at se, hvordan gamle NFC´ere støtter op på FB inden kampen og på langsiderne under kampen.

Og så Næstveds Lasse Nielsen sgu sløjt kørende ift. fairplay, hvor han konsekvent bad bolddrengene kaste bolde ind til ham, så der kom flere på banen og med det samme gestikulere, at dommeren måtte stoppe spillet. Skam dig hele vejen hjem i bussen.

Men de 3 point lander hvor de skal. Tillykke drenge I gør det pisse godt:-)
Mandag 25. januar