Luk

Luk

Nyt chok: Gladbach ydmyget i DFB Pokal

| DFB Pokal | 4 kommentarer

Infoboks

Hannover 96 - Mönchengladbach 3-0
DFB Pokal
4' 1-0 Maximilian Beier
36' 2-0 Sebastian Kerk
51' 3-0 Maximilian Beier

Hannover 96 stod for en ny overraskelse i DFB Pokal, da de blæste i kvartfinalen med en 3-0-sejr over Gladbach.

DFB Pokal har været fuld af overraskelser i denne sæson, ikke mindst da Borussia Mönchengladbach sendte Bayern München ud med en 5-0-lussing i efteråret.

I ottendedelsfinalen var Gladbach oppe mod Hannover 96 fra 2. Bundesligaen, som virkelig har tur i den med kvartfinalepladser til St. Pauli og Hamburger SV.

Hannover viste sig også at blive en effektiv stopklods for Gladbach, og det begyndte allerede at gå værternes vej i det fjerde minut, da Maximilian Beier blev spillet igennem og gjorde det til 1-0.

Gladbach kom til et godt tilbud kort efter, da Marcus Thuram satte Florian Neuhaus op til skud, som Ron-Robert Zieler i Hannover-buret dog kom i vejen for.

Efter 36 minutter var den så gal igen for Gladbach i egen ende, hvor Marvin Friedrich blokerede Beiers forsøg med armen. Det så kampens dommer ikke i første omgang, men VAR havde tjek på sagerne og anbefalede ham at dømme straffe.

Fra de 11 meter scorede Sebastian Kerk akkurat bag Yann Sommer, som var ude efter bolden ved den ene stolpe og fik handskerne på, men til ingen nytte.

Efter 51 minutter punkterede Hannover endegyldigt spændingen, da de fangede Gladbach i en omstilling. Beier blev spillet helt fri med Sommer, som denne gang ikke var i nærheden af at snuppe noget, da Beier satte bolden ind til 3-0.

Det blev slutresultatet i Hannover, som stiller sig op i rækken af klubber bag en gedigen overraskelse i DFB Pokal i denne sæson. De er nu klar til kvartfinalen.
 


Af Casper Baunsgaard
Fredag 20. maj