Luk

Nyt nederlag til Vejle: Vi er blevet bedre

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub 1-0
Superligaen Grundspil
60' 1-0 Mikael Anderson

Vejle Boldklub formåede ikke at få sæsonens første sejr søndag aften, da de tabte 0-1 til AGF, men der var dog positive takter i kampen, fortæller cheftræner Peter Sørensen.

Vejle-nedturen fortsatte søndag aften, da mandskabet fra Nørreskoven løb ind i et nyt nederlag og tabte med 0-1 til AGF i 3F Superligaen.

Gennem opgøret havde Peter Sørensens tropper dog flere store muligheder for at få scoret, men skarpheden manglede for Vejle, og det blev dyrt.

Det fortæller cheftræneren til TV3+.

- AGF var en anelse skarpere end os i den afsluttende fase. De scorer eksempelvis et mål efter et flot angreb, men hvor vi har et lignende angreb få minutter senere, hvor vi så brænder.

- Det var sådan, det var. AGF havde lige akkurat en snert af skarphed mere ned os, men i en stor del af kampen var vi bedst. Det blev en jævnbyrdig forestilling, som jeg havde håbet på, at vi ville få et point med fra.

Vejle er nu den absolutte bundprop i 3F Superligaen, hvor de nu har tabt syv ud af otte kampe, men det går dog i den rigtige retning, da de faktisk er blevet bedre.

Hvilken opgave er det for dig at holde troen oppe hos spillerne?

- Man kan ikke bilde spillerne noget ind. Det har været for dårligt i for lang tid, men sandheden er også, at vi har bevæget os i de sidste par uger, hvor vi har spillet et par udmærket kampe.

- I dag spiller vi lige op med AGF, som desværre nok skal komme væk fra bunden. Så det var derfor opløftende, når vi har fået mulighed for at fordøje, at vi har fået et nederlag. 

- Det er det, som vi skal bygge videre på. At vi er blevet bedre og stærkere, både kollektivt og individuelt. Det vil være vejen væk fra bunden, udtaler Peter Sørensen.

Vejle skal i næste runde møde oprykkerne fra Viborg, når de to mandskaber tørner sammen på Vejle Stadion.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

steen27 20:46          
Jeps, klart bedre i dag. Men stadig ikke godt nok.

Vi skal have helt styr på midtbanen, og så gang i offensiven.

Jeg tror faktisk at vi slår Viborg.
Yveraftapper 21:14          
Ærgerligt vi ikke fik lov at spille 12 mod 11, som VAF ellers skrev at VB havde købt to til at erstatte Faghir, så er det da dumt ikke at bruge dem samtidigt..
Som VB spiller lige nu kan de jo naturligvis ikke vinde over andre Superliga Hold. Det vil jo kræve form nedgang af modstanderen. derudover er det ikke nyt for VB at igangsætte AGF. Der plejer der at følge en pointfattig høst derefter... Vi er seriøst udfordret. Eneste trøst er snakken om at bygge travbane og ishockey stadion. Vi har spillerne til begge sportsgrene!
Maradona-Messi 21:15          
Ja, helt klart bedre i dag, men samtidig er jeg en smule rystet over den tilstand, som Carit har efterladt holdet i. Jeg ved godt, at der er kommet nogle nye spillere, men der er jo ingen på VBs hold, der virker til at kende hinanden rent spillemæssigt! PS skal jo nærmest starte ved nul! Hvis VB overlever, er det årtiers danske trænerpræstation!
Vejle1891Boldklub 21:52          
Klart bedre? Kunne være 3-0.

At man ser forbedringer er pissegodt. Selvom vi taber alle kampe og ser forbedringer sker der jo noget: Wow forbedringer
Jyllands rubin 22:08          
Vi står vel udemærket på banen men skaber ikke en skid den anden vej. Vi må bare kæmpe videre og håbe på at vi snart har lidt held med os. Bortset fra det ser jeg intet i vores spil der indikerer at vi lige foreløbigt får point. Jeg tænker det her Vejlehold vil blive husket som det dårligste i Superligaens historie.
Poor Scouser Tommy 22:39          
Jeg håbede at se fremskridt, og det synes jeg, der var. Men der skal mere til, end det vi så i dag. Der er ikke andet at gøre end at klø på og tro på, at det kan lykkes. En sejr mod VFF vil være rigtig godt for holdet. Der er snart brug for en succesoplevelse. Materialets er sgu ikke så dårligt, som det har set ud i sæsonstarten. Spørgsmålet er, om der kan laves et hold ud af det!?
auri12 00:06          
Drammeh virker som et solidt indkøb.
Lørdag 25. september