Luk

OB-angriber om ACH: Komplet lortefodbold

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - OB 0-0
Superligaen Grundspil

OB-angriberen Issam Jebali var ikke synderligt imponeret af AC Horsens' tilgang til deres indbyrdes møde søndag, som endte uden scoringer.

Der var ikke meget kræs for TV-seerne, da OB søndag gæstede AC Horsens i en kamp, der uden de store chancer endte 0-0.

Efter kampen var OB-angriberen Issam Jebali ganske klar i mælet om sit syn på kampen, hvor han ikke var synderligt imponeret af AC Horsens.

- Det var så svært – nærmest umuligt. Se banen, kampen og den måde, de spillede på.

- Som de spiller, så spillede vi måske 60 minutter, det føltes ikke som 90. Det var bare spild af tid og lange bolde. Det var komplet lortefodbold, sagde han efter kampen.

Inden opgøret var AC Horsens sidst i Superligaen, men Jebali mener ikke, at det har den store betydning for, om OB skulle have gjort det bedre.

- I Danmark er der ikke nogen tophold eller bundhold. Det er meget nemmere for os at møde FC København end AC Horsens.

- For nogle hold vil spille og prøver at komme frem, og det giver plads at spille på. Mod Horsens skal man skabe chancer, og de parkerer bare bussen og venter på dig. Det er ikke nemt.

OB er efter kampen nummer syv i Superligaen.

Svært at skabe chancer på svære baner

Som bekendt flød kampen ikke over i chancer, og det skyldtes ifølge Issam Jebali de svære betingelser, som spillerne har for tiden på baner, der ikke står snorlige.

- Det er virkelig svært. De fleste hold spiller uafgjort, kan man se. Det er virkelig svært på de her baner, hvis man også gerne vil spille mellem linjerne og prøve at finde angriberne. Horsens fik sine chancer fra indkast og dødbolde, og vi har ikke rigtig de store fyre. Vi har et godt hold og prøver hårdt, men det er svært.

- Vi skyder ikke skylden på banen, men det er bare sådan det er. Det er tæt og svært. I Superligaen skal man nærmest bare score et mål for at vinde, sagde han og tilføjede om resultatet:

- Vi kom for at vinde, for vi vidste, hvor vigtige de tre point var, men det var bedre at få point end at tabe, og vi har stadig fem kampe.

- Men jeg synes, vi lavede en god præstation, og fint vi fik 0-0. Superligaen er tæt, men vi har nogle kampe nu på hjemmebane, som vi skal vinde, så alt er stadig i vores hænder.

OB's næste opgave er hjemme mod Randers på søndag.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

bruger 187313 07:41          
OB er bare ikke bedre selv.
bruger 150809 07:42          
Du kunne jo bare spille bedre makker, du var uden tvivl en af de værste igår og var med til at kampen ikke blev bedre.
Dommeren var den bedste på banen i går.
Esbjerg - fan 08:05          
Horsens har jo altid spillet sådan - så det kan vel ikke overraske OB?
madin 08:18          
Ved ikke hvorfor Jebali skal brokke sig. Horsens ender jo med at skabe mere end vores spillere gør, så det er ret misvisende at gå ud og udtale at de parkerede bussen. Men vi ender nok udenfor top 6 igen igen og så vil Jebali jo ikke fortsætte med at spille i klubben, da han jo er træt af at spille for en klub der ender i nedrykningsspillet og stadig ikke rigtig præstere det store i kampene på trods af hans udtalelser.

Håber på en ny træner snarest muligt så han kan nå at arbejde med spillerne inden den nye sæson,men Hemmingsen har nok ikke det der skal til for at fyre Michelsen.
Slettet(580925212202) 08:32          
Vi var ellers ret glade for at du var på banen, Issam. For du var utvivlsomt banens ringeste. Du evnede ikke at ramme dine medspillere, selv med simple afleveringer. Og dit fantastisk spillende fodboldhold var banens dårligste i går.

Men tak for dit udbrud, det er meget værdigt at sparke efter nogle som allerede ligger ned. Store idiot.
Connaisseur 08:54          
"Men tak for dit udbrud, det er meget værdigt........ Store idiot"

Der er et eller andet ve den sætning...hmm. Nå jo, det er alle andre som skal udtale sig med værdighed imens man selv gerne må udtale sig under lavmålet. Det giver fint mening.
Antikeglen 08:56          
Piv Piv Piv
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts