Luk

OB-boss: Jesper H. har stor andel i udvikling

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AaB - OB
Superligaen Grundspil (18/10)
bet365 2,40 3,40 2,80
NordicBet 2,40 3,55 2,80
Oddset 2,40 3,50 2,90

OB's afgående sportsdirektør Jesper Hansen har stor andel i fynboernes udvikling de sidste år, fastslår bestyrelsesformand Niels Thorborg.

OB skal have ny sportsdirektør, for Jesper Hansen har valgt at stoppe ved udgangen af vinterens transfervindue.

Bestyrelsesformand i Odense Sport & Event, Niels Thorborg, roser den afgående sportsdirektør for at have styrket den fynske klub.

- Jesper Hansen har udført et fantastisk arbejde for OB. Han blev i sin tid ansat med det overordnede mål at få OB tilbage i top seks af dansk fodbold, og det er med sidste sæsons placering og den øjeblikkelige stilling i 3F Superligaen lykkes, siger Thorborg til ob.dk.

- OB er på mange parametre blevet en mere homogen klub de sidste seks-syv år, og det har Jesper Hansen en meget stor andel i.

- Vi har fået en langt bedre økonomi, der er skabt et godt samarbejde med amatørafdelingen, og så har vores akademi med Jespers bidrag taget kolossale udviklingsskridt, hvilket blandt andet afspejler sig i antallet af spillere af egen avl, der ender på Superligaholdet.

- Endelig har Jesper stået i spidsen for den igangværende udvikling af faciliteterne i Ådalen. Det er en milepæl for os, som kommer til at betyde rigtig meget i spillere og lederes dagligdag, siger Thorborg.

OB skriver på sin hjemmeside, at man forventer at have en ny sportsdirektør klar, når 3F Superligaen går i gang til februar.


Af Sara Margren
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober