Luk

OB-boss roser AK: Han har ikke pebet

| 3F Superliga | 3 kommentarer
OB-boss roser AK: Han har ikke pebet
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,30 3,60 2,87
NordicBet 2,32 3,75 2,80
Oddset 2,25 3,80 2,90

Jakob Michelsen erkender, at Anders K. Jacobsen har haft en svær tid i OB, og derfor glæder træneren sig over, at angriberen søndag kom ind og fik scoret.

29-årige Anders K. Jacobsen har ikke ligefrem været førstevalg i OB’s angreb i denne sæson, men i søndagens 3-0-sejr over AC Horsens kom han ind og slog sejren fast med en sen scoring.

Og at netop AK skulle komme ind og score, skaber stor tilfredshed hos cheftræner Jakob Michelsen.

- Det glæder mig rigtig, rigtig meget, at Anders K. Jacobsen kom ind og fik scoret til 3-0, for det har han om nogen fortjent.

- Det har ikke været så nemt for ham, i og med andre har stået foran ham i køen, men han har ikke pebet og har i stedet arbejdet hårdt til træning, siger OB-træneren.

Bashkim Kadrii, Sander Svendsen og Issam Jebali har i denne sæson stået foran AK i køen til spilletid i OB-angrebet.

Kunne have nøjes med gult

Ved stillingen 2-0 blev OB-forsvareren Ramon Leeuwin udvist efter en duel med Nicolai Brock-Madsen.

Jakob Michelsen kan godt se, hvorfor det endte med et rødt kort, men han er ikke nødvendigvis enig i, at det var den rigtige løsning.

- Det kan godt forvares at give ham rødt, men man kunne også have nøjes med et gult kort, for Brock-Madsen havde også fat.

- Man skal vurdere, om det er et slag eller en duel, og dommeren vurderede, at det var et slag, og havde det kun været en duel, var det blevet til gult.

- Jeg så det ikke som en hævnakt fra Leeuwin. Jeg så det som en duel, hvor han ramte ham, men det røde kort kan godt forsvares, siger Jakob Michelsen.

OB er efter 12 runder af 3F Superligaen på fjerdepladsen med 20 point.


Af Martin Schmidt
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober