LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

OB-boss stolt af salg og styrket akademi

| Superligaen | 3 kommentarer
'Vi skal ha' så mange point for at nå top 6' - optimistisk OB-træner
OB henter smal sejr over Vejle i chancerig kamp - se målet her
Kamper flegner over Sotiriou-ballade: Det kan virkelig få mit pis i kog
Spydig Ståle Solbakken med stikpille til håndbold-folket efter VM
Jordegernet Stig Tøfting får Camilla Martin og Martin Jørgensen til at DØ AF GRIN - se hysterisk morsomt interview
OB-boss stolt af salg og styrket akademi
Foto: Getty Images

OB's sportsdirektør Jesper Hansen er stolt over at sælge Mathias Jørgensen til USA, og det skyldes i høj grad det hårde arbejde på klubbens akademi, siger han.

OB har solgt deres 18-årige angriber til MLS-klubben New York Red Bulls, og det er et salg, som sportsdirektør Jesper Hansen er stolt af.

- Vi er selvfølgelig stolte over, at vi kan sælge et af vores unge talenter til en økonomisk stærk klub. Mathias har fået muligheden for at komme afsted på et tidligt tidspunkt, men vi er også overbeviste om, at han både menneskeligt og fodboldmæssigt er klar til det, siger Jesper Hansen til ob.dk.

- Den udvikling, modenhed og ærgerrighed han har vist, siden vi hentede ham for et par år siden, har kun peget i én retning, og det skyldes selvfølgelig både Mathias' egen indsats, hvor han i Superliga-sammenhæng har formået at fortsætte sin udvikling fra akademi-tiden.

- Men det skyldes også, at vores set-up omkring vores akademi er styrket betragteligt i de seneste år.

- Det begynder vi at se resultaterne af nu, hvor de dygtigste af de talenter, vi har arbejdet med, også slår igennem på Superliganiveau. Det skal vores dygtige akademitrænere se som et kæmpe skulderklap.

Mathias Jørgensen nåede 18 kampe for OB, hvori han scorede tre mål.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

3 kommentarer

1939 21:56          
Jeg synes Jesper Hansen redegøre meget fint og afdæmpet for hvordan det er gået Mathias Jørgensen, efter han er kommet til Odense for et par år siden. Så er det vel logisk at kreditere Mathias og akademiet for det og ingen andre... Dette har jeg svært ved at se FCN kan have nogen andel i?
AWL88 17:31          
Enig med dig, 1939. Især når FCN ikke kunne bruge ham.

Er i øvrigt enig med Jesper Hansen her. Akademiet har flyttet sig i en positiv retning, selvfølgelig fordi der er blevet lagt langt flere kræfter og ressourcer heri end tilfældet har været tidligere. Man kan også bare kigge på U holdenes præstationer de sidste 2-3 år. Det ser lovende ud. Nu skal OB bare holde denne her strategi i stedet for at sadle om igen om en 7-8 år.
Lørdag 25. maj