Luk

OB brugte assistent og keeper i marken i remis

| Træningskampe | 7 kommentarer

Infoboks

OB - Silkeborg
Superligaen Grundspil (01/03)
bet365 1,53 4,20 5,75
NordicBet 1,55 4,45 5,40
Oddset 1,52 4,30 6,30
YouBet 1,53 4,25 6,10

Sander Svendsen scorede målet, da et reservespækket OB-hold tirsdag spillede 1-1 med serbiske Radnik Surdlica. 

OB spillede sin anden testkamp på to dage, da de tirsdag rundede sin træningslejr af med et møde med serbiske Radnik Surdlica. 

De fleste førsteholdsprofiler spillede i mandagens 1-0-sejr over Rubin Kazan, så der var masser af reserver og ungdomsspillere i dagens opgør. 

Der blev sågar en halv time til reservekeeper Hans Christian Bernat i marken og knap et kvarter til assistenttræner Janus Blond. 

Sander Svendsen flugtede efter bare syv minutters spil fynboerne foran efter Janus Drachmanns fremlægning. 

Serberne udlignede på et straffespark efter et kvarter, og 1-1 blev også kampens resultat, selv om OB ifølge sit referat fa kampen havde flere gode bud på et sejrsmål. 

Køb billet til OB's kampe her!


Af Mikael Blond

7 kommentarer

UMURUM 20:18          
Det virker da rimelig useriøst at spille med assistent træneren. Det kan godt være, at det kun er en sekundær træningskamp, men der må da være et ungt talent eller en marginal spiller, der sidder og føler sig overset, når assisten træneren får lov at spille...
Confringo 20:22          
Hold kæft hvor useriøst
Larzraz 20:22          
De har jo næppe sat ham ind for sjov. Så mon ikke, de havde sat nogle ind, hvis de havde andre muligheder? De spillede jo også igår. Med tanke på det hold de stiller op med. SÅ har de jo netop givet en masse unge talenter spilletid...
dgh1896 20:28          
De er afsted på træningslejr og spillede igår, så mon ikke at der - som det skrives ovenfor - bare ikke har været flere spillere til rådighed? Folk er trætte, småskadede, etc.
danielramming 20:41          
Skader, sygdom, etc. havde gjort at truppen ikke var helt fuldtallig, så hvis man ikke skulle trække for meget på de samme spillere, så var det nødvendigt med alternative spillere på banen.

Desuden så gør det ikke noget at der bliver lavet lidt spas på træningslejr, og det har sikkert øget humøret lidt, at se Bernat og Blond komme ind i slutningen af kampen, eftersigende skulle Bernat faktisk være kommet frem til en halv stor chance.
allan666 20:55          
En sejr og en uafgjort, det magtede Liverpool ikke da de spillede to kampe på to dage...
badazz 21:11          
Jeg går ud fra, at OB spillede de to kampe samme sted, og derfor ikke skulle ud på en længere rejse :-)
Men godt forsøg.
Fredag 28. februar
Torsdag 27. februar