Luk

OB-chef: Dejligt at have mange målscorere

| 3F Superliga | 0 kommentarer

OB-træner Jakob Michelsen glæder sig over at have mange målscorere på sit hold og er især glad for, at holdet skabte så mange chancer mod Silkeborg.

OB snuppede en overbevisende 3-0-sejr over Silkeborg mandag aften, og det var en sejr, som fynboernes cheftræner var særdeles glad for.

Jakob Michelsen er især tilfreds med antallet af chancer, som fynboerne skabte.

- Vi dominerede fra start til slut. Der var lige 10 minutter, hvor Silkeborg bed godt fra sig, og hvor vi ikke holdt nok fast i bolden, men alt i alt var det en fuldt fortjent sejr, siger Michelsen.

- Vi spillede til nul igen og skabte masser af chancer. Jeg er meget tilfreds med den dynamik og offensiv, vi leverede.

- Vi skabte over 20 afslutninger og havde masser af store chancer, hvor kun rigtig godt målmandsspil af deres nye mand Romo gjorde, at vi ikke scorede mere, siger Michelsen.

Bashkim Kadrii fik puttet to mål i kassen efter en håndfuld kampes måltørke, og Michelsen glæder sig over at have mange målscorere i truppen.

- Bashkim leverede en rigtig god kamp ligesom resten af vores hold. Det siger noget om hans kvaliteter, at han laver to efter en periode uden scoringer.

- Det er dejligt, at vi har en del målscorere på vores hold. Vi kan lave mål på relativt mange forskellige måder, og det så vi også i dag (i går, red.), siger OB-træneren.

Bashkim Kadrii og Sander Svendsen har begge scoret fire mål i 3F Superliga. Troels Kløve har lavet tre.


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober