Luk

OB-chef: Ludwig har været en kulturbærer

| Superligaen | 12 kommentarer
FCN-træner roser debutant: 'Han var fremragende' – Se hele interviewet her
KEP joker med OB-træner: 'Det var genialt at sætte mig på bænken'
FCN-keeper om straffe-redning: 'Holdkammeraterne giver mig ikke belønning - Jeg skyldte dem'
OB-træner efter nederlag: 'Vi glæder os rigtig meget til VAR'
Kian H. joker med Boldsen: 'Aldrig sjovt at få RØDT kort – Det må du jo vide'
OB-chef: Ludwig har været en kulturbærer
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - OB
Superligaen Grundspil (23/08)
bet365 3,60 3,50 2,00
NordicBet 3,75 3,85 1,94
Oddset 3,70 3,55 2,00

OB's sportsdirektør Jesper Hansen kalder Alexander Ludwig for en loyal og vellidt kulturbærer i klubben. 

OB hentede sidste sommer stopperen Alexander Ludwig i Horsens, og efter godt én sæson og i alt 29 kampe  vender han nu tilbage til Horsens. 

26-årige Ludwig nåede dog at gøre et markant indtryk på OB og sportschef Jesper Hansen. 

- Alexander Ludwig har været en rigtig god mand for OB. Han har været en kulturbærer gennem sin tid i klubben, og han har altid udvist megen professionalisme. 

- Han er en vellidt person i klubben og er gået godt i spænd med resten af spillerne, siden han kom til sidste år. Han startede med at spille fast, men i takt med, at konkurrencen er er blevet hårdere, står der nu andre spillere foran ham, siger Hansen til ob.dk og tilføjer: 

- Nu har han så fået en chance for at søge nye udfordringer, og vi vil ikke stå i vejen for hans ønske, da han har været en loyal mand for klubben i den tid, han har været her. Vi er glade for at kunne hjælpe Alexander videre og ønsker ham held og lykke i den næste del af karrieren. 

Ludwig har tidligere været i klubber som HB Køge, Vendsyssel og FC Midtjylland. 


Af Mikael Blond

12 kommentarer

sørenob 12:42          
Jesper Hansen er en klaphat. Hvordan kan man være kulturbærer, når man ikke spiller fast og aldrig har været god nok?
Jesper Hansen er fra Horsens, håber BO mangler en sportsdirektør, så må han få Jesper Hansen samt en overgangssum - det ville styrke OB meget, at få en kompetent mand på posten.
glvardevej 12:44          
hvis under ét år i en klub og 28 fodboldkampe er nok til den titel så er der enten gået alvorlig inflation i det begreb eller der skal bare ikke ret meget til for at blive det i den pågældende klub
Horseman 13:37          
Jeg forstår faktisk heller ikke den udtalelse af jeres sportsdirektør, men vi er glade for at have Ludwig tilbage i Horsens.
Lerby78 13:37          
Håber OB begynder at bruge nogle af deres unge spillere, især Daniel Obbekjær ser rigtig spændende ud.
BobErGul 14:34          
Jeg ved ikke hvornår man er en kulturbærer.

Men hvis jeg var Jesper Hansen, så ville jeg skride fra Fyn, for uanset hvad han gør, så er Odense-folket på nakken af ham.

Det er helt vildt, som han er jagtet vildt.
danielramming 14:42          
Sørenob:

Det er sgu lidt trættende at hver gang der er en nyhed med Jesper Hansen, så skal der lige kastes lidt galde ud over ham fra din side af.

Jeg kan simpelthen ikke forstå at du ikke kan se at manden har rykket OB utrolig meget de seneste par sæsoner.

Jesper Hansen blev ansat til at skære budgetterne helt ind til benet efter mange års overforbrug. Det er han lykkes med. Nu er man begyndt at kunne bygge på et mere solidt fundament, og har på 2 sæsoner fået et hold som er slagkraftigt nok til at melde sig ind i top 4.

Der har været en del svipsere, men der har bestemt også være mange succeser.

Jeg er meget tilfreds med Jesper Hansen, og synes hans indsats i OB ekstremt undervurderet.
Triple I 14:43          
Kulturbærer er måske lidt for meget i den forstand, at han har været marginalspiller. I ét år. Men derfor kan han stadig føre de værdier, og den kultur som OB ønsker/lever efter ud i verden. Han virker som en ganske flink og professionel fyr, som er en kultur jeg tror alle klubber og trænere ønsker blandt deres spillere.

Jeg tror mange OB-fans er farvede af de første år JH var i klubben og budgettet var stramt, samt fejlsalg af Gryte og Falk. Han valgte i starten at søge mod 2. division for at finde forstærkninger, hvilket selvfølgelig var alt for optimistisk. Men jeg fornemmer at økonomien og det sportslige er i fremgang i Odense, og det har taget noget tid, men det gør sådan noget altså bare. De seneste to sommervinduer har været ganske udmærkede (dette medregnet). Og man kan lave en lang liste af spillere, som JH både har hentet og fået skudt afsted igen: Zohore, Jørgensen, Grubbe, Spelmann, Høegh, Skulason og sikkert flere endnu. Mange af de fejl han så har lavet med indkøb, her fx. Ludwig, formår han at rette bare lidt op på, ved formodentligt at få en sum igen (ahem... Kirkeskov, ahem). Og det tæller også noget!

Desuden har han forlænget med både Barret, Tverskov, Johnson og JJT. Det burde være evidens på, at han både forsøger, men også at både Gryte og Falk personligt ikke selv ønskede at forlænge, samtidigt med, at de absolut skulle spille deres sidste år af kontrakten i klubben. Det er der ingen mennesker på denne jord, der kan gøre en flyvende fis ved!

Som OB-fan er jeg tilfreds med JH. Han er selv en kulturbærer vil jeg gå så langt at sige, han har bragt kontinuitet til klubben, har fokus på ungdomsafdelingen og fører en økonomisk ansvarlig politik. Med det sagt, så har jeg dog en ønsketænkning om Bo H som sportsdirektør, men det er som sagt ønsketænkning.
Tirsdag 20. august