Luk

OB-chef om Fenger: Får masser af succes

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

OB - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (19/07)
bet365 2,30 3,40 3,00
Oddset 2,25 3,35 3,25
YouBet 2,30 3,45 3,05

OB-sportschef Michael Hemmingsen siger til B.T., at han regner med, at 18-årige Max Fenger får succes for fynboerne og er i klubben i nogle år endnu.

Max Fenger har sat sit aftryk i OB i de seneste 3F Superliga-kampe, hvor han har brilleret med flere gode aktioner. 

Den 18-årige angriber er fremtidens mand i OB, og lige nu løber hans kontrakt til sommeren 2021. Han forlængede sin kontrakt i maj og rykker op i førsteholdstruppen til sommer.

OB-sportschef Michael Hemmingsen siger dog til B.T., at klubben ikke er urolig for at miste den talentfulde spiller. 

- Jeg er overbevist om, at Max nok skal være os i nogle år endnu. Vi har haft en fin dialog med Max i forhold til, hvordan den kontrakt skulle skrues sammen. Og det er bare dejligt for begge parter, at han præsterer så stærkt. Og så er vi sikker på, at han nok skal få masser af succes hos os fremover, siger Michael Hemmingsen til B.T.

Max Fenger er noteret for fem Superliga-kampe for OB.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Anders Jensen

7 kommentarer

Lasse599 20:51          
Mon så ikke OB skulle se at gøre den kontrakt lidt længere, så han ikke smutter gratis???
bruger 163277 21:26          
@Lasse599 du har ret.. OB har før været enormt dumme og lade deres bedste spillere samt unge med fremtid gå gratis fremfor at lave penge på dem. Hvis man vil tages seriøst så skal man ikke bukke sig forover og få den bagi som OB har gjort. Så må man sku tage lidt ved lære som hos FCN og FCM. Vil man have de bedste unge fra OB så må man også betale hvad OB kræver. Så få en lang kontrakt på Fenger!
bruger 132927 22:21          
Også gerne en lang kontrakt til Anders Klynge - han ser godt nok også spændende ud, på trods af gult efter 38sek, men masser af fart og vildskab
Triple I 01:50          
Bruger 16...

OB har jo ikke været dumme. Gryte og Falk ønskede hverken at forlænge eller forlade klubben (blive solgt). Hvad fanden gør man så som klub? så kan man jo ikke gøre så meget...

Hvilke unge med fremtid er smuttet gratis?

Mathias Jørgensen? Gustav Grubbe? Jacob Rasmussen? Andreas Søndergaard? Hvis folk vidste hvor mange penge OB som klub har tjent på talenter. De flyver nok bare under radaren for folk, fordi de bliver solgt til udlandet uden egentlig at have fået spilletid i Superligaen.
Nickdkinter 07:02          
Triple L:
Præcis. De har solgt godt ud og tjent godt godt på de talenter man ikk har hørt om. Så det skal man huske.
badazz 09:04          
Mathias Jørgensen? Gustav Grubbe? Jacob Rasmussen? Andreas Søndergaard? Hvis folk vidste hvor mange penge OB som klub har tjent på talenter. De flyver nok bare under radaren for folk, fordi de bliver solgt til udlandet uden egentlig at have fået spilletid i Superligaen.
Blander du nu virkeligheden ind i en diskussion på bold.dk. Uhørt!
Nej, du har fuldstændig ret, og som du nævner, så var hverken Gryte eller Falk interesseret i at forlænge. Jeg tror dog godt, at man kunne have solgt Gryte.
Triple I 12:53          
Jeg tror gerne man ville have haft solgt Gryte. Det er derfor vi har Mandé i truppen. Sådan som jeg ser det, så var det meningen at han skulle være den direkte afløser for Gryte, og ikke OC som det er i dag. Det er dog sjovt at tænke på.

Det at man hentede Mandé, var jo et klart signal om, at et salg af Gryte var meget forventet af OB selv. Gryte udtalte selv, at han havde det godt i Odense og ønskede at spille kontrakten ud.
Tirsdag 14. juli