Luk

OB-chef så både skidt og kanel i FCK-test

| OB | 0 kommentarer

Infoboks

OB - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 1,90 3,50 4,00
Oddset 2,00 3,45 3,90
YouBet 2,00 3,45 3,90
OB

Jakob Michelsen så både positive og negative ting i fredagens testkamp mod FC København. En typisk første træningskamp, kalder OB-træneren det.

OB var bagud 0-2 efter første halvleg, men fynboerne kæmpede sig tilbage og fik 2-2 i fredagens træningskamp mod FC København i Telia Parken.

Undervejs i kampen måtte OB udskifte både Alexander Juel Andersen og Janus Drachmann med skader, og derfor var OB-træner Jakob Michelsen en anelse splittet efter kampen.

- Vi var nødt til at dosere spillerne rigtigt. Dem der havde været inde, skulle ikke ind igen og vi kunne ikke have taget flere unge med til Parken, fordi de ikke var blevet corona-testet. Moses Opondo spillede på grund af skader i første halvleg alt for længe, så vi blev nødt til at tage ham ud.

- Skaderne og det første kvarter af kampen var negativt i regnskabet. Vi får en dårlig start. Man kunne godt se, at der var tre måneder siden at vi har spillet en kamp, men vi kom godt igen og fik nogle meter i benene. 

- Vi har trænet helt vildt hårdt og det var en typisk første træningskamp, men på et højt nivau. Det var positivt, siger Jakob Michelsen til Fyens Stiftstidende.

OB genoptager 3F Superliga-sæsonen med en udekamp mod AGF.

Du kan støtte OB ved at købe den nye Fan Zip Jacket fra Hummel


Af Martin Schmidt
Tirsdag 2. juni