Luk

OB-chef: Vi ligner det hold fra sidste sæson

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

OB - Silkeborg
Superligaen Grundspil (01/03)
bet365 1,55 3,80 6,00
NordicBet 1,55 4,45 5,40
Oddset 1,52 4,30 6,30
YouBet 1,53 4,25 6,15

Jakob Michelsen er optimistisk på vegne af OB's forår, og cheftræneren mener, at fynboerne atter ligner holdet fra sidste sæson efter et hakkende efterår.

OB har overvintret på niendepladsen i 3F Superligaen, men de stribede har blot et enkelt point op til AaB i top-seks.

Forårets første opgave for OB er en hjemmekamp mod Brøndby, og cheftræner Jakob Michelsen er optimistisk på baggrund af opstarten.

- Vi glæder os til at komme i gang. Vi bruger døgnets 24 timer på at tænke og træne fodbold for at spille kampe foran masser af mennesker på lægterne, så vi glæder os til at komme i gang og igen spille om point.

- Vi har haft en god opstart og ser skarpe ud, så nu handler det om at overføre de gode takter fra testkampene til premieren, siger Michelsen til OB's hjemmeside og tilføjer:

- Vi har været forskånet for alt for mange skader, så vi har kunnet få noget kontinuitet og nogle automatismer ind igen. Vi ligner det fodboldhold, vi gjorde i sidste sæson. Efteråret blev hakkende, og vi manglede flow.

OB sluttede på tredjepladsen i grundspillet i sidste sæon, men blev i mesterskabsspillet overhalet af Esbjerg og Brøndby, så en femteplads blev facit for fynboerne. 

Køb billet til OB's kampe her!


Af Martin Schmidt
Onsdag 26. februar