Luk

OB efter tilgang: Stærkt arsenal af angribere

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - OB
Superligaen Grundspil (16/07)
Oddset 1,62 3,95 5,30

OB-træner Jakob Michelsen er meget tilfreds med, hvordan OB's angrebsgruppe ser ud med tilgangen af den 22-årige Sveinn Aron Gudjohnsen.

Søndag offentliggjorde OB tilgangen af en ny angriber i form af den lejede 22-årige islænding Sveinn Aron Gudjohnsen, og han bliver i OB del af en stor angribergruppe.

Således slutter han sig til angriberne Issam Jebali, Max Fenger, Sander Svendsen, Mart Lieder, Emmanuel Sabbi, Mikkel Hyllegaard og Rasmus Nissen, og det kalder OB-chef Jakob Michelsen for et stærkt arsenal af forskellige typer.

Det gør han overfor fanmediet obstruktion.dk, hvor han beskriver den nye OB-angriber.

- Uden at generalisere er han lidt en typisk islandsk angriber i forhold til, at han arbejder stinkende hårdt. Han er stor i forhold til at være en targetman, han er dygtig i hovedspillet og sparker fornuftigt med begge ben. Lidt en anden type end de andre, vi har.

- Det er et kort, vi kan spille og et godt supplement til truppen, hvor vi nu har et stærkt arsenal af forskellige typer angribere, siger Michelsen til obstruktion.dk.

Islændingen er søn af den tidligere Chelsea- og Barcelona-angriber Eidur Gudjohnsen.


Af Jonas Dalgård

4 kommentarer

Lifeispool 10:42          
Det ser lyst ud for OB, hvis konkurrencen kan presse det bedste ud af hver enkelt angriber. Det så vi i søndags med Jebali og Sabbi. Sander skal oppe sig for at være førstevalg. Gudjhonson vil få mange chancer, da han kun har 1 år. Tror desværre at Fenger og Hyllegård vil få meget mindre spilletid end de fortjener. Lieder og Nissen bliver nok sidstevalg for en tid. Virkelig spændende at følge.
bruger 147087 12:06          
De er da efterhånden ved at have ret mange angribere. Jebali er for svingende, han scorede godt nok 2 mål i søndags, men så går der nok noget tid før han har en god kamp igen.
Synes stadig Sander er den bedste af de angribere OB har. Håber han kommer til at spille noget mere eller de sælger ham.
Triple I 12:12          
Bruger 14...:

Hvordan ved du det?

Jeg synes Jebali fortsatte de gode takter han viste i de sidste kampe af seneste sæson. Han har oven i købet bygget på nu, ved at få et slutprodukt på også.

Jeg tror det ville kunne betyde enormt meget for OB, hvis de ikke konstant har seks-otte spillere skadet. Forhåbentlig bliver Jebali et symbol på det nu.
Armadillo87 13:22          
Sander som førstevalg haha - hvis han kommer ind som indskifter i en håndfuld kampe i denne sæson skal han være yderst taknemmelig. Forhåbentlig fortid i OB snart.
Torsdag 24. juni
Onsdag 23. juni