Luk

OB: Flere har været interesserede i Helenius

| Superligaen | 10 kommentarer
Et kig i spåkuglen: Her er Poul H. og Tøftings bud på, hvordan Superligaen ender
Rammer Frimann plet? Brøndby indleder jagt på OB-stopper
Tillykke med fødselsdagen til en vaskeægte OB-legende: Thomas Helveg fylder 48 – se portrættet af ham her
OB: Flere har været interesserede i Helenius
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Grundspil (28/07)
NordicBet 2,07 3,65 3,50
Oddset 2,10 3,55 3,40

OB's sportsdirektør Jesper Hansen fortæller, at flere klubber har været interesserede i Nicklas Helenius, og klubben ønskede ikke at stå i vejen for et skifte.

OB har søndag morgen solgt den 28-årige angriber Nicklas Helenius til Superliga-rivalerne AGF, efter Helenius kom til OB i sommeren 2017 på en fri transfer.

Opholdet i OB har dog ikke været en gennemgående succes, da Helenius blot startede 14 ud af 27 kampe sidste Superliga-sæson, hvor det blev til syv scoringer, og derfor er det på tide, at de to parters veje skilles, siger OB-sportsdirektøren til OB's hjemmeside.

- Hverken vi eller Nicklas var tilfredse med den mængde spilletid, Nicklas fik i sidste sæson, og der har ikke været tegn på, at det ville blive anderledes i den kommende sæson, siger Jesper Hansen til OB's hjemmeside og fortsætter.

- Der har været interesse for ham fra flere sider, og derfor har vi ikke villet stå i vejen for, at Nicklas kan komme et sted hen, hvor han forhåbentlig kan få den mængde spilletid, han ønsker, siger Jesper Hansen uden at komme ind på, hvor interessen ellers er kommet fra.

Nicklas Helenius havde et år tilbage af sin kontrakt i OB.

I den fynske Superliga-klub råder man nu blot over de to angribere Anders K. Jacobsen og Bashkim Kadrii, hvorfor noget tyder på, at OB er på udkig efter en erstatning.

Klubben meldes blandt andre tæt på Hobro-angriberen Pål Alexander Kirkevold.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli