LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

OB forlænger med Greve og Thomasen

| Superligaen | 2 kommentarer
OB forlænger med Greve og Thomasen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,05 3,50 3,40
NordicBet 2,16 3,60 3,25
Oddset 2,15 3,65 3,25
Stream FC Midtjylland – OB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
OB har skrevet nye kontrakter med Mathias Greve og Jens Jakob Thomasen. Begge de unge spillere er at finde i Ådalen frem til sommeren 2019.

OB har den seneste tid ført unge spillere fra egne rækker op på førsteholdet. To af dem er Mathias Greve og Jens Jakob Thomasen. De er i dag blevet belønnet med nye kontrakter.

Begge de to talenter har nu aftaler, der løber frem til sommeren 2019.

- Begge spillere er gået til opgaverne med en stor entusiasme og med en professionel indstilling. De har selvfølgelig stadig meget at lære og en del at arbejde med, men de er enormt talentfulde, og derfor glæder vi os over, at vi nu har forlænget samarbejdet med to af de spillere, der kommer fra vores egen talentafdeling, så det gælder rem til sommeren 2019, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

- Mathias Greve er en dygtig og alsidig offensivspiller, som er kreativ, målfarlig og teknisk dygtig, og når han får bygget videre på sine taktiske og defensive kompetencer, så vil han være en meget komplet spiller.

- Jens Jakob er meget moden af sin alder, og han går til opgaverne med stor professionalisme. Han er løbestærk og teknisk dygtig, og med lidt stærkere fysik, så vil han kunne udvikle sig til at blive en profil i ligaen, siger Jesper Hansen.

Jens Jakob Thomasen er noteret for 12 førsteholdskampe for OB, mens Mathias Greve har spillet 30 førsteholdskampe og er noteret for tre scoringer.

Stream FC Midtjylland – OB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

2 kommentarer

naerun 17:19          
Klasse forlængelser! Fin længde også :)
nixcha 17:35          
Det bliver nok dagens bedste nyhed for os OB-fans.
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts